Magazin

Ioana Tufar, atacata dur de Ionela Prodan si Elena Merisoreanu

Publicat: 25 ian. 2013
1
Ioana Tufar incearca sa isi revina dupa operatia de marire a sanilor si a inceput deja sa isi faca ordine in viata.
Momentan traieste din ajutorul social, 330 de lei pe luna, dar spune ca imediat dupa ce isi revine dupa operatie va merge sa munceasca. 
„Sunt bine si nu prea. Am inteles ca am facut niste chisturi sebacee si se pare ca asta ar fi cauza. Pe sutura aceea pe care au facut-o inauntru se produce mereu infectie. Eu nu am dureri, nu ma supara nimic.”, a spus Ioana Tufar despre operatia de marire a sanilor.
Ionela Prodan nu a avut rabdare sa o asculte si a inceput sa o critice dur pentru comportamentul ei si pentru felul cum pateaza memoria Andei Calugareanu
„Nu pot sa spun ca imi face placere sa te cunosc. Eu am cunoscut-o pe mama ta si pe tatal tau. Doi oameni exceptionali carora nu le faci cinste. Munceste, fetito! Esti tanara si trebuie sa faci ceva pentru tine. Trebuie sa fii exemplu pentru oamenii din societate. Ia-ti modele demn de urmat. 
Tu trebuie sa ajungi om de omenie. Nu se poate asa ceva. Cum te simti tu ca o faci de rusine pe maica-ta. Ioana, cum sa stai tu langa mine? Daca as fi mama ta, te-as bate rau de tot!”, i-a spus Ionela Prodan.
Nici Elena Merisoreanu nu a iertat-o pe Ioana. „Tu nu ai sa ajungi fotomodel! Cum sa traiesti fetito cu mizeria asta in casa? Aveai mult de munca si nu puteai sa iti faci curat? Nu ai ce cauta in televiziune!”, a spus Elena.
Sursa: wowbiz.ro
Comentarii
  • Iar apare s***sura asta de ioana… Baifratilor de ce nu o eutanasiati??? Sa se spele nespalata aia si pe urma sa vb vrea fotomodel urata aia.. Nici daca ar ramane singura femeie din lume nu s-ar uita nimeni la ea ca e prea da prea nasoala

  • eu nu intelag ce **** mea de legi sunt in nenorocita aia de romanie,asta ,gunoiul isi mareste sani si primeste ajutor social ,dupa stiinta mea ajutorul social se primeste daca nu ai venit ,si asta isi mareste sani si tot primeste ,alti care ar fi in drept sa primeasca nu primesc din cauza unora ca si spurcata asta si prostituata asta ,ca ei traiesc pe picior mare si pe deasupra mai fac si operati estetica ,pai oare nu s-a sesizat nimeni pe acest caz din puterea care a venit acuma ,domnule ponta si crin antonescu nu s-a ajuns la urechile voastre acest misterios caz si voi sunteti ca si ea niste gunoaie si nenorociti,cu mare stima un roman ,,fugit,,peste hotare din timisoara

Adauga un comentariu