Actualitate

Ioana Tufar s-a casatorit cu partenerul ei de viata

Publicat: 18 sept. 2019

Ioana Tufar s-a casatorit marti cu Ionut Mardare, barbatul care ii este alaturi de aproape cinci ani. La ora pranzului, Ioana si Ionut au devenit oficial sot si sotie.

"De astazi de la ora 12 sunt oficial doamna Mardare! E mai frumos sa te cheme Mardare decat Tufar. De azi sunt doamna Mardare, sa nu va mai aud cu Tufar. E cu acte in regula acum. Am motivele mele sa nu mai vreau sa fiu Tufar, nu vreau sa le discut intr-o zi atat de fericita din viata mea. In ianuarie facem cinci ani de relatie.

Eu am fost geloasa. Motive nu mi-a dat, dar ma gandesc ca eu nu sunt Miss Europa, poate vede una mai frumoasa decat mine si fuge.

Am vrut sa scap si de acest nume pe care l-am purtat pana acum, am vrut sa ma rup de trecut, de tot ce a insemnat trecutul meu, inclusiv de nume. Am devenit o cu totul alta persoana de cinci ani, de cand am aceasta familie. Mi se falfaie de ce zice lumea!

As fi mai mandra daca mi s-ar spune Calugareanu-Mardare. In acte voi fi doar Mardare. Nu pot sa cer mai mult decat am, ce sa-mi doresc mai mult? Am invitat putine persoane, dar care sunt aproape sufletului meu. Sunt foarte putine, intr-adevar. Nu mai vreau copii, imi ajunge Luca, e suficient. Deocamdata mai stam, probabil la anul sa facem nunta", a declarat Ioana la Teo Show.loading...

Adauga un comentariu