Stiri

Ioana Tufaru, acuzatii grave. Oamenii spun ca isi agreseaza baietelul

Publicat: 13 aug. 2019

Acuzatii grave pentru Ioana Tufaru! Aceasta se pare ca si-ar bate fiul si l-ar creste intr-un mediu insalubru. Ce a declarat aceasta despre cele aparute in mediul online?

Ioana Tufaru, acuzatii grave. Isi bate copilul?
Ioana Tufaru, acuzata de numeroase mamici din spatiul online ca isi bate copilul si il creste in conditii teribile. Aceasta a sustinut ca ar dori ca toate reprosurile catre ea sa inceteze, nefiind justificate. De asemenea, nu a scapat nici de jigniri precum: „vaca dracului, puturoasa si nespalata”. Pe langa asta, altii o condamna ca traieste doar din ajutorul social.

„Lor le spun ca din data de 29 ianuarie lucrez la teatru, repet si 12 ore pe zi pentru rolul meu din „Scripcarul pe acoperis”, la Teatrul Evreiesc. Este o colaborare, dar tot munca se numeste. Cel mai mult ma deranjeaza insa cei care imi spun ca sunt o mama denaturata si imi cresc copilul in mizerie. E adevarat ca imi las baiatul sa se murdareasca si sa se tavaleasca in parc, ca asta e placerea lui. Dar cand ajungem acasa il spal, ii pun haine curate…Luca are casa curata luna, merge la gradinita. Este un copil perfect normal care creste intr-un mediu linistit si sanatos, va asigur. Asa ca, oameni buni, nu ma mai jigniti ca ma doare foarte tare si nu pot sa cred ca exista atata rautate in jurul nostru”

„Este un baietel docil si ascultator”
Ioana Tufaru a dat explicatii pentru mamele care o vedeau in parc adresandu-i corectii fiului sau. Aceasta a afirmat ca nu isi creste copilul dupa manuale sau dupa carti, ci dupa sfatul medicului care i-a fost alaturi pe parcursul saricinii, moment in care nu stia nimic despre ceea ce inseamna sa fii mama. A recunoscut insa ca ii da palme la fund, iar atunci cand face boacane, prefera sa-l apostrofeze. ” Sa stiti ca el, in esenta, este un baietel intelegator, docil si ascultator. Mai face dracii, cum e si normal la varsta lui, dar nu poti sa-i ceri unui micut de patru ani sa stea smirna.”loading...

Adauga un comentariu