Actualitate

Ioana Tufaru, stop vacanta la mare! Este din cauza partenerului de viata

Publicat: 11 iul. 2019
17

Planurile Ioanei Tufaru au fost date peste cap! Ea si-a propus sa stea nu mai putin de o luna la mare, dar a revenit mult mai repede in Bucuresti. Totul din cauza partenerului de viata. Ce a patit acesta?

Ioana Tufaru si-a petrecut vacanta la Costinesti, alaturi de partenerul ei de viata si de baietelul lor. Desi si-a dorit sa stea mai mult la mare, Ioana Tufaru si-a scurtat vacanta dupa ce Ionut, partenerul ei de viata, a facut insolatie.

"Anul trecut am stat 10 zile, anul acesta am vrut sa stam o luna sau trei saptamani, cel putin, la Costinesti. Problema este ca Ionut a facut insolatie, s-a simtit foarte rau, si am preferat sa plecam cand si-a revenit. In plus, eu incepusem sa ma plictisesc!", a declarat Ioana Tufaru pentru wowbiz.ro.

"Asa ca ne-am strans lucrurile si am plecat, urgent, la Bucuresti. Poate mai dam o fuga pe litoral, la inceputul lui septembrie, dar sa vedem cum stam cu banii…", a mai spus ea.

Ioana Tufaru, fiica regretatei artiste Anda Calugareanu, este casatorita cu Ionut si a devenit mamica pentru prima oara in 2015, atunci cand a adus pe lume un baietel care a primit numele Luca.

Adauga un comentariu