Actualitate

Ioana Tufaru trăiește din ajutor social. Fiica Andei Călugăreanu nu vrea să aibă un loc de muncă stabil

Publicat: 22 dec. 2021
Ioana Tufaru ajutor social
Întreaga familie a Ioanei Tufaru e nevoită să se descurce cu ajutorul ei social

Fiica Andei Călugăreanu, Ioana Tufaru, pare să se mulțumească doar cu banii primiți drept ajutor social, chiar dacă se descurcă foarte greu. Mai mult, ea a precizat de mai multe ori că nu își caută un loc de muncă stabil, având în trecut o colaborare cu Teatrul Evreiesc. În prezent, ea, soțul și copilul lor locuiesc într-o garsonieră pusă la dispoziție de Gigi Becali.

Pandemia a fost şi este în continuare o povară greu de dus de unele persoane care au rămas fără loc de muncă. Una dintre acestea este și Ioana Tufaru, care abia reușește să se descurce, având resurse limitate cu resurse limitate. De aproape doi ani de zile, ea nu a mai muncit deloc, în trecut având o colaborare cu Teatrul Evreiesc.

Ioana Tufaru are doar ajutor social

Ioana Tufaru și soțul ei Ionuț Aramis se descurcă destul de greu cu banii. Și aceasta deoarece fiica Andei Călugăreanu nu are un loc de muncă trebuie să se mulțumească cu doar 800 de lei. În trecut, aceasta a mai urcat din când în când pe scena Teatrului Evreiesc, unde primea roluri mici. Însă odată cu venirea pandemiei nu a mai urcat deloc pe scenă.

Ioana Tufaru a ajuns să trăiască cu greu de pe-o zi pe alta, căci nici ea și nici soțul ei, Ionuț, nu au un loc de muncă. Fiica Andei Călugăreanu a dezvăluit într-un interviu recent că singurii bani care îi intră în casă sunt cei proveniți din ajutorul social și din drepturile de autor ale mamei sale. Cu toate acestea, femeia spune că nu se plânge prea mult de situația în care se află și nici nu vrea deocamdată să se angajeze.

„Nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut! Câștig din ajutorul social de 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng! Da, iau și drepturile de autor. Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Nu, Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală”, povestea recent Ioana Tufaru.

În prezent nu mai urcă pe scenă

Chiar dacă nici înainte nu avea o situație finaciara bună, pandemia i-a provocat și mai multe probleme Ioanei Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu a recunoscut că în trecut obișnuia să primească roluri mici în cadrul pieselor jucate la Teatrul Evreiesc, însă acum nu mai urcă pe scenă, din cauza restricțiilor. Ea a povestit că i-a fost destul de greu să se acomodeze cu acest stil de lucru, căci de multe ori regizorul era drastic și îi atrăgea atenția pentru greșelile comise:

„Teoretic da, sunt încă acolo (n.r. – la Teatrul Evreiesc), doar că nu putem juca că nu avem voie, suntem prea mulți pe scenă! În general, ei aveau o problemă cu mine că vorbeam tare și îmi spuneau mereu să nu mai vorbesc tare, că ei nu sunt surzi, am multe amintiri trăite cu ei. Regizorul Andrei Munteanu era foarte drastic când greșeai, te taxa imediat, dar îți și arăta până învățai. Nu pot numi «ceartă», doar lucruri de «luat aminte»”, a mai spus Ioana Tufaru.

Adauga un comentariu