Actualitate

Iohannis a tradat! Pactul cu Rusia si Germania

Publicat: 10 feb. 2019

In acest moment, nu mai exista nici cea mai mica indoiala. Presedintele Klaus Iohannis a tradat Romania. In interesul Rusiei si Germaniei. In timp ce intreg Guvernul si majoritatea parlamentara, sustinuti de partenerul nostru startegic, Statele Unite, si de majoritata covarsitoare a membrilor Uniunii Eurpene se opun proiectului gazoductului ruso-german numit Nord Stream 2, Klaus Iohannis merge in contrasens. Pe mana Rusiei si a Germaniei. O combinatie criminala la care – nu stiu de ce nu ma mir – au aderat promt Austia si Olanda. In aceasta situatie ne aflam. Drumurile politice se despart. Germania a batut palma Rusia iar in atasul ei, cum s-a mai intamplat in istorie, au venit Austria si Olanda. Toate celelate state sunt contra. Si nu intamplator.

Nord Stream 2 loveste naprasnic in interesele energetice si strategice ale Romaniei. Si nu numai. Constructia gazoductului ruso-german, de care va beneficia si Austria, proiect aplaudat in mod iresponsabil de Olanda, creeaza prejudicii extrem de grave restului Europei. Conteaza mai putin in aceasta ecuatie – dar totusi conteaza – faptul ca, prin acest proiect, Statele Unite urmeaza sa fie scoase din jocul energetic. Si, respectiv, dintr-o parte importanta a jocului eurostrategic. Raul esential este raul pe care noua ni-l face Germania.

Sorin Rosca Stanescu comenteaza respingerea Adinei Florea: Lanseaza bomba nucleara

Romania s-a solidarizat. Guvernul si majoritatea parlamentara se pronunta ferm importiva acestei ticalosii. Klaus Iohannis, desi ar trebui sa fie reprezentantul intereselor romanesti ale securitatii, suveranitatii nationale a romanilor, a pus de mult timp coada intre picioare si tace. Klaus Iohannis s-a plasat in aceasta afacere cardinala impotriva statului pe care il reprezinta. Este extrem de trist. Atunci cand l-au ales, romanii, au facut-o cu constiinta ca aleg un compatriot. Nicidecum o scula a Germaniei. Un roman de nationalitate germana si nu un agent de influenta al Berlinului in Romania. Din pacate, romanii s-au inselat. Si tot romanii trebuie sa plateasca. Asta in ceea ce-l priveste pe Klaus Iohannis.

In acest moment, partidele care-l sustin pe Klaus Iohannis sunt intr-o stare bujbe. Cu ochii in soare. Au ramas fara busola. Fara reper. Cum ar putea sustine Partidul National Liberal, dar si celelalte partide politice, cauza Germaniei impotriva cauzei Romaniei? Cauza Germaniei impotriva cauzei majoritatii Uniunii Europene, careia de doua zile i s-a afiliat si Franta? Cauza Germaniei impotriva parteneriatului strategic dintre Statele Unite si Europa si, in particular, dintre Statele Unite si Romania? Daca aceste partide, pana acum afiliate lui Klaus Iohannis, contiua sa faca un joc dublu, devin si ele tradatoare de neam si de tara. Spre cinstea lor, aceste partide tac. Spre rusinea lor, ele tac. Cat mai poate dura aceasta pozitie de spagat?loading...

Comentarii
  • Un tradator dovedit prin actiunile sale nu ale altora.Romanilor nu dormiti ca nu o sa lasati copiilor nimic decat ocupatia de SLUGA pentru cei care ne vor BINELE din apus ca de cei din rasarit se zice ca am scapat.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit