National

Iohannis: Dosarul meu cu ANI se va judeca dupa alegeri

Publicat: 02 oct. 2014
1

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu poate fi scos din cursa electorala, din cauza procesului cu Agentia Nationala de Integritate, deoarece termenele de judecata vor ajunge in luna ianuarie, 2015, adaugand ca este convins ca va castiga in instanta. Klaus Iohannis a mai subliniat ca ”a castigat toate procesele cu ANI, in toate fazele procesuale” si  ca nu are niciun dubiu ca ”lucrurile se vor rezolva foarte bine”, potrivit Agerpres.

Candidatura mea este definitiva, nu exista niciun procedeu prin care o candidatura definitiva sa fie retrasa, dar nu din acest motiv voi continua. Voi continua din cel putin alte doua motive: dosarul meu nu se va judeca inainte de alegeri, ci dupa, fiindca toate termenele adunate ne duc deja in ianuarie sau februarie; eu voi castiga acest proces altfel decat unii politiceni care au intrat la Inalta Curte cu speranta ca totusi castiga, fiindca au pierdut in prima instanta. Eu am castigat toate procesele cu ANI in toate fazele procesuale si nu am niciun fel de indoiala ca lucrurile se vor rezolva foarte bine”, a declarat Iohannis, la Satu Mare.

Citeste si Ponta revine cu un nou PLAGIAT. Copy-Paste la lansarea candidaturii la prezidentiale – FOTO

De asemenea, Klaus Iohannis a tinut sa precizeze ca ar fi o eroare daca s-ar discuta, in campanie, despre procesul cu ANI, opinand ca discutiile ar trebui purtate despre proiectele candidatilor.

Citeste si Udrea, despre audierea la DNA inainte de campanie: Nu cred in coincidente. Exclus sa-mi

„Aceste lucruri nu trebuie discutate in campanie electorala. Ar fi o eroare fundamentala ca aceasta campanie sa fie viciata de niste teme care nu sunt de campanie. Eu vreau sa spun oamenilor ce inseamna Romania lucrului bine facut si oamenii vor sa stie ce inteleg eu prin asta. Cam asa trebuie sa se desfasoare campania electorala si nu cu dosare cu ANI si asa mai departe. Dupa alegeri avem timp sa ne ocupam si de acestea”, a mai declarat Klaus Iohannis.

Citeste si Iohannis mai tremura 10 zile pana la primul termen in procesul cu ANI

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, s-a intalnit, joi, cu circa 1.000 de membri de partid si sustinatori, din judetul Satu Mare. In cadrul evenimentului, mai multi lideri importanti ai ACL au luat cuvantul.

Adauga un comentariu