National

Iohannis, dupa ce a aflat ca Basescu a facut declaratii la adresa sa la „Caru’ cu bere”

Publicat: 26 oct. 2014
1

Klaus Iohannis a fost solicitat sa raspunda, duminica, unor declaratii ale sefului statului la adresa sa pe tema procesului de la ICCJ, el interesandu-se unde anume a facut presedintele Basescu afirmatiile si, in momentul in care jurnalistii i-au raspuns ca la „Caru’ cu bere”, a replicat: „Aha!”.

Presedintele PNL a sustinut, duminica seara, o conferinta de presa, iar la sesiunea de intrebari a fost intrebat cum comenteaza declaratiile facute de seful statului, Traian Basescu, in cursul zilei, acesta punctand asupra faptului ca varianta corecta in ceea ce priveste procesul de la ICCJ ar fi fost ca liderul PNL sa fi cerut judecarea mai rapida.

Citeste si Oare cand va raspunde Klaus Iohannis la cele 10 intrebari despre scandalul implicarii in

„Chiar? Dar unde a zis presedintele asta?”, a raspuns Iohannis, punand, la randul lui, o intrebare.

„A fost o declaratie dupa-amiaza”, i-a raspuns jurnalista, in timp ce alti jurnalisti au mentionat ca declaratiile au fost facute de seful statului la „Caru’ cu bere„.

„Nu, dar unde a fost?”, a insistat Iohannis, moment in care mai multi jurnalisti au repetat ca este vorba despre „Caru’cu bere”.

Citeste si Basescu, atac la Iohannis si Ponta din usa berariei: Sunt nepotriviti sa conduca Romania

„Aha! Am inteles. Nu am observat aceasta faza”, a replicat, la randul sau Iohannis, dupa care a raspuns la fondul intrebarii.

„Dar nu stiu, acuma presedintele ar trebui sa aiba mai multa incredere in Justitie. Eu pot sa-l linistesc, eu am foarte multa incredere in Justitia romaneasca si nu am niciun fel de problema”, a spus Iohannis.

In ceea ce priveste termenul de luni, Iohannis a aratat ca, din ceea ce i-au explicat avocatii, se judeca de fapt sau se discuta solicitarea ANI prin care se cere sa se judece mai repede procesul.

Citeste si Ce spune Toni Grebla, judecator CCR, despre cazul Klaus Iohannis

„Eu, sincer, m-as bucura sa se judece mai repede, ca sa terminam cu acest circ, doar ca nu am considerat ca e treaba mea sa spun Inaltei Curti ce sa faca si cum sa stabileasca termenele. Toate termenele au fost stabilite de Inalta Curte, independent de placerea sau neplacerea provocata domnului presedinte”, a subliniat Iohannis.

Adauga un comentariu