National

Iohannis este in doliu…S-a spanzurat!

Publicat: 28 ian. 2015
1
Cristian-Gheorghe Pavel, directorul adjunct al societatii de transport local, Tursib, a fost gasit, miercuri dimineata, spanzurat, in casa mamei sale. Pavel este sotul consilierului local FDGR, Anita Pavel, iar cei doi sunt cunoscuti ca fiind in grupul de prieteni apropiati ai presedintelui Klaus Iohannis. Sotii Pavel au fost prezenti alaturi de presedinte la petrecerea de dupa castigarea alegerilor, dar si la petrecerea de Revelion.

Citeste si: Sinucideri pe banda rulanta. Inca un tanar s-a SPANZURAT

„In jurul orei 10:00 s-a primit un apel la 112, dupa ce barbatul a fost gasit in una din locuintele care au apartinut parintilor lui. Pana in momentul de fata nu avem suspiciune de omor, deci se confirma faptul ca este o sinucidere. Corpul a fost preluat de Medicina Legala, pentru autopsie„, a declarat Luciana Baltes, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu.
Conform ultimei declaratii de avere, depusa la jumatatea anului trecut, Cristian Pavel nu avea datorii. El detinea, impreuna cu sotia, o casa in Sibiu de o suta de metri patrati, un teren in intravilan de 400 mp si un autoturism Ford.
Comentarii
Adauga un comentariu