National

Iohannis, NOI DOVEZI despre INTALNIRILE cu BASESCU

Publicat: 19 aug. 2014
1

Presedintele PNL, actualul prezidentiabilul ACL, Klaus Werner Iohannis a mintit cu privire la intalnirile pe care le-a avut cu presedintele Traian Basescu. Dupa ce edilul Sibiului a declarat ca nu s-a mai intanit si nu a mai vorbit cu seful statului “de la inceputul anului 2008″, stiripesurse.ro, care citeaza Obiectiv.info, prezinta alte dovezi care demonstreaza contrariul.

Citeste si Traian Basescu: La prezidentiale, votez Iohannis, raul cel mai mic

Noi probe atesta ca Iohannis a avut o coversatie telefonica cu Basescu in 2009, atunci cand se punea problema numirii sale in functia de prim-ministru al Romaniei.

Citeste si Intelegeri SECRETE Antonescu – Basescu – Iohannis. Cum vrea presedintele sa

“Domnul presedinte Traian Basescu m-a sunat si am avut o discutie saptamana trecuta si a dorit sa avem o intrevedere ca sa discutam situatia politica. Zilele astea voi stabili o intalnire, daca agendele noastre sunt compatibile”, declara Klaus Iohannis pe data de 30 noiembrie 2009, conform Obiectiv.info.

Citeste si Iohannis si Blaga: „Basescu este IPOCRIT”

Relatia apropiata dintre prezidentiabilul ACL si seful statului este tradata si de aprecierile pozitive ale lui Basescu la adresa lui Iohannis prezentate in data de 15 noiembrie 2009, la inceputul mitingului electoral desfasurat in Piata Mare, dar si de faptul ca edilul a sustinut tacit candidatura Elenei Basescu pentru o pozitie in Parlamentul European, scrie stiripesurse.ro.

Comentarii
  • Cit va plateste Ponta pentru mizeria asta? Faptul ca a fost sunat, nu inseamna ca s-au intilnit… mintiti la fel ca aia de la haznaua 3….

    • Imi place sa fiu SCLAV !
      Ador meseria asta de SCLAV a unui politician, se castiga bine, alocatie 40 de lei si ajutor de somaj.

      Sunt un sarac ordinar, dar duc steagul inainte.

Adauga un comentariu