National

Iohannis: „Trebuie sa reasezam educatia si cultura la locul potrivit”

Publicat: 29 apr. 2015
1
Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la intalnirea cu studentii romani bursieri din Italia, ca educatia si cultura trebuie reasezate la locul potrivit in ierarhia lucrurilor care conteaza pentru succesul unui individ si al unei societati.
„Trebuie sa reasezam educatia si cultura la locul potrivit in ierarhia lucrurilor care conteaza pentru succesul unui individ si al unei societati. Fara o asemenea schimbare de abordare, mai facem maine o lege, cum s-au mai facut atatea, care nu duce la niciun rezultat. Mai adoptam cate o masura de conjunctura, care mai mult incurca lucrurile, mai semnam un pact pe care nu-l respecta nimeni. Vreau sa scoatem la suprafata excelenta, munca asidua si determinarea, sa le pretuim, sa punem in lumina reflectoarelor si pe cei care le intruchipeaza”, a aratat Iohannis.Comentarii
  • Tov pamatuf Iohannes trebuie s-a aveti aprobarea de la zdreamta, borfasul plagiator Ponta si de la ciumele rosi din parlament, asa prevede constitutia!

  • Iohannis is 0 barat cum se vede. Vai viata lui, dar vai de viata noastra. Cea mai proasta combinatie Iohannis sau Ponta.

    As vrea sa vad niste alegeri de presedinti care merita sa fie, nu toti penali gen Udrea,Basescu,Iohannis si el are proces,Ponta etc etc etc etc….

    Din toti candidatii la presedentie, cativa is deja in arest Udrea, Diaconescu etc etc. Nevinovati? Nu prea cred.
    Restul care is in libertate sunt protejati….

Adauga un comentariu