Eveniment-Social

Ion Caramitru, mesaj emotionant pentru actorul Petru Ciubotaru – UPDATE FOTO, VIDEO

Publicat: 14 ian. 2014
Vineri, 17 ianuarie 2014, incepand cu ora 18:00, la Sala Studio Teofil Valcu de la Teatrul National (TNI) „Vasile Alecsandri” Iasi va avea loc reprezentatia piesei de teatru „Tinerete fara batranete si teatru fara de moarte”, un spectacol de Petru Ciubotaru. Evenimentul marcheaza aniversarea a 50 de ani dedicati artei dramatice de catre marele actor. Cu aceasta ocazie, actorul Ion Caramitru, presedintele UNITER, a tinut sa-i transmita actorului iesean un mesaj emotionant.
„Stimate coleg,
Ma simt emotionat si fericit sa va scriu aceste randuri.
Va apreciez pasiunea cu care, de mai bine de jumatate de veac, recladiti magia teatrului. Cei 50 de ani petrecuti pe un drum batatorit de teatru sunt atotcuprinzatori. In ei incap frenezii, bucurii, impliniri, dar si epuizari si nelinisti. Tot acest timp a fost unul de asumare a unei vieti devenita crez. Si nu-i usor lucru sa-ti impui propria religie in fata unui public mereu agitandu-se in asteptarea noului.
Sunteti spiritul combativ care s-a daruit teatrului, personajelor si spatiului imens al scenei cu responsabilitate si spontaneitate. Cu nestirbita acuitate descoperiti esenta vietii in fiecare personaj si reusiti cu umor si tenacitate sa o comunicati. Va doresc ca entuziasmul si neastamparul petrecut pe scena sa nu fie umbrit de framantarile inselatoare ale noului drum ce vi se deschise. Continuati drumul marilor descoperiri de sine, drum ravnit de noi toti. 
Suntem partasi emotiilor acestei mari sarbatoriri si va transmitem pe aceasta cale ganduri de bine, de sanatate si bucurii comune in gradina cu miracole a teatrului”.
Citeste si O noua reprezentatie de gala a maestrului Petru Ciubotaru, la National 
Adauga un comentariu