Actualitate

Ion Cristoiu: Avertisment pentru toti cei din Romania, in frunte cu Klaus Iohannis

Publicat: 23 apr. 2019
1

„Cine va fi Volodomir Zelensky al prezidentialelor de la noi? Cumva, Codruta Kovesi?”, se intreaba, astazi, 23 aprilie, Ion Cristoiu pe blogul sau.

„Volodimir Zelensky a castigat la scor turul al doilea al prezidentialelor din Ucraina. Depesele agentiilor de presa semnaleaza, inca din titluri, meseria de actor de comedie a noului presedinte. Cele mai multe ocolesc formula actor de comedie, onorabila in felul ei, pentru a se deda la formule din start minimalizatoare, daca nu chiar batjocoritoare: Comediant, comic, clovn. Continutul depeselor adauga alte citeva note ale victoriei, pentru a face din ea un Breaking news planetar: Volodimir Zelensky un ageamiu desavirsit intr-ale politicii. S-a afirmat inainte de inscrierea in cursa printr-un serial tv de comedie in care a interpretat rolul unui marunt profesor de Istorie care ajunge printr-o intimplare presedintele Ucrainei si face si drege pe placul poporului, mai ceva decit Alexandru Ioan Cuza din scrierile publicitare gen Ocaua lui Cuza”, a scris Ion Cristoiu pe blogul sau.

Ion Cristoiu: "Desi e dublu plecat din functia de ministru, Tudorel Toader ramine ministru! Gratie Vioricai Dancila"

A invins in al doilea tur pe nimeni altul decit presedintele in exercitiu, Petro Porosenko, politician cu douazeci de ani vechime pe scena publica din Ucraina. Acestor note, scoase in evidenta de presa lumii, pentru a marca surpriza produsa de alegerile prezidentiale din Ucraina, noi, care incercam sa trecem dincolo de senzationalismul ieftin, le adaugam altele, menite a ne oferi o imagine a intimplarii din Ucraina: Nu numai Petro Porosenko e victima lui Zelensky, daca ar fi sa vorbim de un esec al politicienilor de traditie, dar si Iulia Timosenko, pina nu demult un fel de Codruta Kovesi a Ucrainei”, a precizat Cristoiu.

Cristoiu, avertisment
„Volodimir Zelensky a fost acceptat, daca nu chiar impus de Marile Puteri. Numai ca asta a insemnat sacrificarea fara mila a celor doua slugi imbatrinite in datul cu mopul prin sufrageriile Stapinilor. Avertisment pentru toti cei din Romania, in frunte cu Klaus Iohannis, care se iluzioneaza ca harnicia lor de a face temenele Stapinilor vremelnici ai lumii le va garanta supravietuirea in fruntea bucatelor. Stapinii de azi ai Lumii, prin nimic deosebit de Stapinii de ieri si de alaltaieri, Otomani, Romani, Persi, te sacrifica din scurt daca asta o cer interesele lor”, a scris Ion Cristoiu.
Comentarii
Adauga un comentariu