Actualitate

Ion Cristoiu, declarații tranșante: „Ludovic Orban nu știe pe ce canal să mai apară. Iohannis s-a dovedit catastrofal ca imagine”

Publicat: 06 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ion Cristoiu declarații tranșante Ludovic Orban nu știe pe ce canal să mai apară. Iohannis s-a dovedit catastrofal ca imagine
Jurnalistul Ion Cristoiu scrie pe blogul său că rezultatul alegerile locale din 2020 depinde de cine se duce la vot, la fel ca în 1996

Ion Cristoiu spune că PNL va deconta cel mai mult electoral din această criză. Jurnalistul a declarat că România nu va primi sprijinul UE atâta timp cât se laudă că stă mai bine decât alte state.

„Ludovic Orban nu știe pe ce canal să mai apară. Sunt multe bâlbâieli, vă amintesc acel caz gogolian, bătrâna ce era moartă la prânz și vie mai târziu. PNL pierde. Nu cred că Klaus Iohannis a câștigat sau a pierdut ceva. Iohannis s-a dovedit catastrofal ca imagine. Cei care l-au votat și-au dat seama că au făcut o prostie. S-a văzut că i-a fost și în 2014, și acum, impus, a fost o manipulare a străinătății, a occidentalilor și l-au pus în perioadă critică, se vede ce nu s-a văzut în campanie electorală pentru că nu a avut așa ceva.

Acum trebuie să se bată cu viața, cu o criză, nu știe să se bată, să comunice. E nevoie și Palatul Cotroceni să fie ocupat de cineva, dar dacă este pustiu o să vină coronavirusul. Îl ținem în fereastră, citește acele texte, nu e exclus să facă o operațiune gen Putin să meargă la vreun spital.”, a declarat Ion Cristoiu.

Adauga un comentariu