Actualitate

Ion Cristoiu despre atitudinea lui Iohannis fata de militarul care a lesinat langa el

Publicat: 16 aug. 2019
1

Un marinar a lesinat, ieri, la ceremonia de Ziua Marinei. Indicentul a avut loc chiar in proximitatea presedintelui Klaus Iohannis, care, la acel monent, sustinea un discurs. Iohannis si-a continuat linistit alocutiunea, iar la final a plecat fara a reactiona in vreun fel la incidentul care captase integral atentia celor din jur. Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat intraga scena pe blogul sau. "Confrati mai tineri cu adevarat independenti mi-au semnalat o secventa unica in felul ei nu numai in postdecembrism, dar si in Istoria Romaniei, daca nu chiar a Lumii. La ceremoniile dedicat Zilei Marinei, de la Constanta, desfasurate joi, 15 august 2019, in timp ce Klaus Iohannis isi citea, intr-o interpretare de absolvent al unei Scoli populare de arta de pe vremea Anei Pauker, discursul plin de clisee, un militar american dintre cei din aflati in spatele sau a lesinat. S-a creat mare agitatie. Normal. Cineva care cade, pentru ca i s-a facut rau brusc trebuie ajutat de cei din jur. Din simplul motiv ca acestia sint oameni. Si unde se afla oameni, chiar si straini fata de persoana careia i se face rau, acestia se intrerup din ceea ce fac si sar sa dea o mina de ajutor. E o reactie instinctiva, venind din gena de om. Asa cum se vede din filmul dat doar de anumite televiziuni de stiri, ocolit de multe site-uri, televiziuni, unele PSD-iste sau apropiate de PSD, Klaus Iohannis isi continua discursul netulburat, fara sa tresara macar, de intrerupere pentru a vedea ce se intimpla sau – si mai si – de a sari in ajutor persoanei, nici vorba; Klaus Iohannis termina discursul si, desi acum n-avea treaba, pleaca de la tribuna fara macar sa arunce o privire spre locul in care altii ajuta persoana careia i se facuse rau. Pe retelele sociale, doar pe retelele sociale, pentru ca in presa, din colaborarea stupefianta dintre presa pro-Iohannis si presa PSD- ista, s-a ivit cunoscuta smecherie a evitarii subiectului, s-a facut mult caz de acest moment.

Ion Cristoiu, despre cazul Caracal: Declaratiile oficialitatilor m-au socat mai mult decat contradictiile

In marea lor majoritate, reactiile au fost de indignare.

Sincer sa fiu, reactia mea a fost sa rid in hohote.

Nici intr-un film cu Stan si Bran nu poate fi intilnita o asemenea secventa comica, secventa in care un tip solemn, teapan ca un dulap de tabla, continua sa citeasca un discurs de lemn in timp ce in jur toata lumea se agita pentru a da un prim ajutor cuiva caruia i s-a facut rau.

Reamintesc:

Klaus Iohannis a continuat sa citeasca un discurs in limbaj de lemn, care oricum nu era ascultat de nimeni.

N-a continuat sa faca sex, activitate despre care se presupune ca l-ar rupe de lumea din jur.

A continuat sa tina un discurs anost, plictisitor, asteptat sa se termine de toti cei din fata sa.

Nu ma puneti sa spun de ce nu s-a intrerupt Klaus Iohannis.

Incerc, totusi, unele ipoteze:

A considerat ca e sub demnitatea sa de presedinte sa sara in ajutor.

S-a temut ca incalca Protocolul.

N-a observat ce se intimpla in jur, deoarece era concentrat sa citeasca un text pe care nu-l scrisese el fara sa se poticneasca. O concentrare care, care in cazul lui Klaus Iohannis, atinge nivelul din actul sexual.

Ion Cristoiu despre cazul de la Caracal: "Sunt interese in aceasta ancheta cum inca nu am mai vazut"

Si-a zis ca militarul fiind american, nu-i poate sari in ajutor fara aprobarea expresa a lui Donald Trump.

N-a auzit nimic, deoarece avea casti in urechi si asculta muzica.

Acestea sint ipotezele mele", scrie Ion Cristoiu pe blogul sau.

Dumneavoastra ce credeti?

Comentarii
  • Noi suntem de părere că la 4 aprilie 1944 americanii au OMORÂT 2942 de bucureșteni. Tragedia a avut loc într-o marți, pe la ora prânzului. Atunci, un număr de 220 bombardiere B-17 (numite Fortărețe zburătoare) și 93 bombardiere B-24 (Libertador) au intrat în spațiul aerian al României, venind din Italia. Și au făcut prăpăd. Acum ar fi trebuit să se dea de ceasul morții președintele României pentru leșinul unui nevolnic de soldat american, băi comunistule pupincurist?

  • Ciuma ROSIE a instaurat regimul comunist si de la venirea acestuia la putere , au omorat , deportat si ucis sute de mii de opozanti, ostili sau neiregimentabili , Vezi si cati romani au ucis rusii in mod direct

  • Maestre, dar Klaus Johannis are și studii medicale cumva ? și dacă își întrerupea discursul, ce rezolva ? cu ce ajuta ? să se ducă și el acolo lângă marinarul ăla ? ce să facă ? să încurce mai tare ? ce putea să facă președintele ? să îi facă respirație gură la gură ? să îi măsoare tensiunea ? să îi dea 2 perechi de palme să-și revină leșinatul ? să îi stropească cu apă de mare și să înceapă să îi cânte imnul americii ? ce ar fi trebuit să facă Johannis ? nici unul nu spuneți concret ce ar fi trebuit să facă Klaus Johannis, dar de vociferat, vociferați toți. Doar s-au mai întâmplat asemenea cazuri și în alte țări. Ați văzut vreun președinte să se bage ca musca-n lapte să încurce cadrele medicale care își făceau treaba ? sunteți … uimitori unii dintre voi.

  • PENTRU COMENTATORII DE PANA LA MINE LE SPUN SA LAUDE CAT POT UN NAZIST SI DACA AU CUM SA-L ROAGE SA DEA PANTALONII JOS SA-L PUPE SI IN C………CA UNII ROMANII ASA SUNT OBISNUITI SA FIE SLUGI ,SLUGARNIGI ,FARA DEMNITATE .NATIUNEA ASTA A DOVEDIT CA ARE ATATIA OAMENI DESTOINICI CARE POT CONDUCE TARA DAR SCARBITI DE CE FAC CEI CA VOI STAU IN UMBRA .BRAVO CRISTOIUL AI SPUS TOTUL ASA CUM E ACEST „OM”ESTE BUN DE PAZNIC LA UN LAGAR DE EXTERMINARE NU DE CONDUCATORUL UNEI NATIUNI .BRAVO CRISTOIU

Adauga un comentariu