Actualitate

Ion Cristoiu, despre Klaus Iohannis: „Klaus Iohannis descoperă plăcerea scenei. Repet, nu-l luaţi în serios. E o scenetă”

Publicat: 29 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ion Cristoiu despre Klaus Iohannis Klaus Iohannis descoperă plăcerea scenei. Repet nu-l luaţi în serios. E o scenetă

Ion Cristoiu afirmă că declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis în limba maghiară fac parte dintr-o scenetă, parte a unei operaţiuni de schimbare a imaginii şefului statului, care descoperă cu această ocazie plăcerea scenei.

„Nu l-aţi înţeles pe domnul Klaus Iohannis, a prins deliciile actoriei. Nu v-aţi prins. El a avut în această perioadă de criză două etape. Etapa în care era Lemn Tănase, venea, citea şi nu transmitea nimic şi toată lumea îl critica şi cred că, în momentul în care a apărut cu masca, şi ăla a fost parte dintr-o scenetă. De aia spun că a descoperit deliciile actoriei. Cred că şi-a schimbat consilierii de imagine sau a hotărât să facă o schimbare în viaţa lui de preşedinte. Şi-atunci a început cu masca. Şoc nu este ăsta cu sceneta, şoc e acela cu masca”, a explicat Ion Cristoiu.

„Mai mult ca sigur, corul de linguşitori i-a spus , cutare. Şi-atunci a căpătat gustul teatrului, scenetelor. Şi mai mult ca asigur aceasta este o scenetă din seria umanizarea lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis descoperă plăcerea scenei. Repet, nu-l luaţi în serios. E o scenetă. Pierdem timpul. Nu a urmărit nimic. E un sezon, ăsta e al doilea episod din sezonul din astea de teatrul Constantin Tănase. Şi acum a zis . Şi a reuşit, ne-a şocat pe toţi. Ascultaţi-mă, nu e capătul. O să asistăm la alte şi alte momente. O să vină în chiloţi, o să se dezbrace, dar lui îi stă rău. Dacă vrei să ieşi din această imagine publică, ieşi încetul cu încetul, cu mici gesturi, dar nu cu asemenea şocuri, primul cu masca şi ăsta acum. O să vedeţi, garantez, că vor urma şi alte, şi alte spectacole puse de Klaus Iohannis care a descoperit deliciile actoriei, ale scenetei, ale vodevilului”, a avertizat Ion Cristoiu.

Adauga un comentariu