Actualitate

Ion Cristoiu: „Întâlnirea Iohannis-PNL nu cred că e în legătură cu măsurile de relaxare. Guvernul acesta nu poate să rămână”

Publicat: 26 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ion Cristoiu Întâlnirea Iohannis-PNL nu cred că e în legătură cu măsurile de relaxare. Guvernul acesta nu poate să rămână

Ion Cristoiu a vorbit în această seară despre întâlnirea președintelui cu membrii PNL. Acesta consideră că Guvernul actual nu poate sa rămână în continuare.

“Întâlnirea Iohannis-PNL nu cred că e în legătură cu măsurile de relaxare, ci cu perioada postcriză. Singurul lucru care ar putea să ne dea pe spate ar fi să anunţe o liberalizară absolută. Oricum suntem deja în urmă faţă de celelalte țări europene. Guvernul acesta nu poate să rămână. Ori cade prin moţiune de cenzură, aranjând tot ei şi se pune din nou tot cu premier Ludovic Orban, dar cu toţi miniştrii schimbaţi, ori Ludovic Orban face o remaniere uriaşă. E un guvern care nu numai a fost prost de la început, dar a ieşit pulbere din criză. Indiferent de succesele cu pandemia, acest guvern este epuizat”, a declarat Ion Cristoiu.

Adauga un comentariu