National

Ion Cristoiu, scos din sarite de Elena Udrea

Publicat: 01 feb. 2015
1

Ultimele miscari ale Elenei Udrea, printre care anuntul ca-si va lua bodyguarzi s-o apere ea stie de cine, l-au scos din sarite pana si pe jurnalistul Ion Cristoiu, altfel un sustinator al ex-sefei PMP, fata de care si-a marturisit de-a lungul timpului o simpatie.

Iata ce scrie astazi Ion Cristoiu in editorialul publicat pe blogul sau:

„Razboiul Elenei Udrea cu generalul Florian Coldea, director interimar al SRI dupa demisia lui George Maior, a intrat in faza – previzibila- a lui Caragiale mai mult decit actual.

Elena Udrea a ales sa se spovedeasca sub poalele unui ziarist care a injurat-o crincen si sistematic pina acum. Pe aceasta linie mergind – a spovedaniei facute celor care au tavalit-o prin toate literele injuraturilor de mama – ma astept sa mearga si la Mihai Gadea. Nu de alta, dar acesta e nu numai predicator, ci si popa. Sub poalele lui Mihai Gadea (de-ale Sandrei Stoicescu nu putem vorbi, pentru ca ea poarta nadragi), Elena Udrea se va simti nu numai usurata, dar si aparata. Iar daca nu se va usura deplin, poate sa mearga la puscarie, la vorbitor, unde se poate spovedi lui Dan Voiculescu.

Citeste si Traian Basescu, interceptat de SRI si DNA

Mai ales ca la ordinele primite de la Dan Voiculescu, cei de la Antena 3, in frunte cu Mihai Gadea, nu contenesc a folosi spovedania Elenei Udrea drept confirmare a tezei ca Mogulul lor a intrat in puscarie nu pentru c-a halit, pe nemestecate, o halca din economia nationala, ci pentru ca DNA a facut si face Politie Politica.

S-o fi gindit Elena Udrea inainte de a se spovedi la aceasta consecinta directa a acuzatiilor sale ca DNA face dosare la ordin.

Dupa spovedania de vineri seara, Elena Udrea a anuntat ca-si teme viata si, prin urmare, si-a  angajat bodyguarzi.

Credincios  ororii mele de caragialism actual, cu personaje din viata si nu din  opera lui Caragiale, nu pot decit sa ma mir ca ditamai  politiciana, cea care voia sa ajunga presedintele Romaniei, apeleaza la astfel de trucuri ieftine.

Din cite stiu, SRI n-are, precum CIA sau Mossadul, un Departament de Operatiuni Clandestine, care pun la cale asasinate prin otravirea cu frisca  sau prin impungerea cu umbrela.

Citeste si Udrea ACUZA: Coldea cere timp pana ma „rezolva” pe mine

Daca nu e o unitate secreta, trimisa de Florian Coldea s-o asasineze, pentru a nu mai face spovedanii, ma intreb cine ar vrea s-o lichideze pe Elena Udrea?

Sub semnul aceleiasi autovictimizari nedemne de un fost ministru, Elena Udrea ii acuza pe toti cei care nu i-au luat in serios spovedania facuta lui Dan Tapalaga de a fi ofiteri acoperiti, care au primit ordin s-o lichideze pe ea, inainte de a fi lichidata fizic, din punct de vedere mediatic.

Cum ma numar printre cei care au considerat si considera spovedania Elenei Udrea ca un moment halucinant al actualitatii, desigur ca in intelegerea distinsei am scris si eu la ordin.

Despre spovedania Elenei Udrea circula in tirg fel de fel de zvonuri.

Dintre acestea ma ingrijoreaza sincer, ca basist pina la capat, cel despre un Plan potrivit caruia Elena Udrea  n-a facut altceva decit sa pregateasca terenul pentru o interventie a lui Traian Basescu, prin care fostul presedinte o va confirma pe Elena Udrea dind din casa celor zece ani de mandat.

Doamne fereste!

Asta ne-ar mai trebui noua, astora de-am scris ca  mandatul lui Traian Basescu a creat Justitia independenta si a intarit statul de drept:

Sa vina Traian Basescu si sa ne contrazica declarind ca toate dosarele de coruptie de pina acum n-au fost opera Justitiei independente, ci opera lui Florian Coldea!

Citeste si Ludovic Orban: Elena Udrea a crapat usa in sufrageria intunecata a lui Traian Basescu

Eu unul nu cred zvonul cu Traian Basescu sarind in ajutorul Elenei Udrea cu o spovedanie proprie.

Cum insa m-am mai inselat la acest capitol – al relatiei dintre Traian Basescu si Elena Udrea- va intreb pe dvs:

Ce credeti, va sari Traian Basescu in sprijinul spovedaniei Elenei Udrea?”

Adauga un comentariu