National

Ion Cristoiu se simte rău după vaccinarea anti-COVID-19! Iată ce spune jurnalistul

Publicat: 08 feb. 2021
Jurnalistul Ion Cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, luni, 8 februarie, la Antena 3, că se simte rău după vaccinarea anti-COVID-19. Acesta a primit zilele trecute rapelul și acuză că se simte extrem de obosit.

Cu toate acestea, jurnalistul nu dorește să creeze o campanie anti-vaccin, deoarece reacțiile adverse sunt normale. El solicită ca autoritățile să facă o serie de recomandări, în cazul în care apar efecte secundare, pentru ca oamenii să știe cum trebuie să acționeze.

„Eu m-am simțit, și am auzit că nu sunt singurul, cumplit de obosit, e greu de presupus la mine că mă simt așa. Aseară, când am înregistrat Pastila mea video, pe la zece și ceva, toți au remarcat faptul că aproape că abia vorbeam, că mă străduiam. După rapel am dormit vreo oră-două, nu am reușit să mă refac. Aseară eram mort de oboseală, m-am trezit dimineață, iar pe la prânz iar m-am simțit obosit. Eu am reclamat faptul că există posibilitatea unor reacții adverse și că nimeni nu le previne.

Adică vaccinarea aceasta cu care eu am fost de acord, am făcut deja rapelul, are loc într-o voioșie de tip comunist. Adică cu toți, totul e frumos, nu văd de ce am avut această oboseală. Nu îmi explic cauza.”, a declarat Ion Cristoiu, luni seara, la Antena 3.

„Normal este ca în paralel cu campania să se ducă și o campanie medicală.”, a spus Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu se simte rău: „Am înțeles că la al doilea vaccin e mai complicat”

Întrebat dacă a simțit doar oboseală sau a avut și alte reacții adverse, acesta a răspuns:

„Starea este de sfârșeală, odată ce eu care sunt cu două cafele de rup, de abia reușeam să vorbesc. Am înțeles că au fost situații în care persoanele nici nu au putut să conducă. Dar repet, eu nu duc o campanie împotriva vaccinării. Am înțeles că la al doilea (vaccin) e mai complicat, trebuie să iei și paracetamol. Deci circulă așa și pe Facebook, cu tot felul de medicamente pe care trebuie să le iei.”, a mai spus Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu: Să se recomande „domnle`, dacă vă simțiți obosiți, culcați-vă sau treziți-vă”

Ion Cristoiu spune că este un adept al vaccinării, însă dorește ca această campanie să cuprindă și recomandări, în cazul în care apar reacțiile adverse.

„Eu am ridicat o problemă fundamentală și anume: 1. sigur e bine că ne vaccinăm, dar campania de vaccinare nu trebuie să ia aspectul unei decizii socialiste, adică să se spună că poți avea, să se recomande, că niciun medic nu îți recomandă, domnle`, dacă vă simțiți obosiți, culcați-vă sau treziți-vă sau dacă vă doare ceva..”

Monica Pop: „Un vaccin sigur, cuvântul ăsta nici nu trebuie să existe în medicină”

Monica Pop, medic oftalmolog, fiind invitată la Antena 3, a intervenit peste declarația lui Ion Cristoiu și a arătat, încă o dată, că este nemulțumită de acest vaccin, care este considerat unul sigur, deși nu prea este.

„Dacă au spus pe toate televizoarele că e un vaccin sigur, cuvântul ăsta nici nu trebuie să existe în medicină. Nu există cuvântul acesta. Trebuiau să spună de la început că sunt și efecte adverse, că unele sunt foarte severe, că suntpuține acelea severe, dar sunt. Iar când eu am spus că nu știi ce te poate aștepta după un timp, că nu sunt studii în sensul acesta, știți foarte bine ce s-a întâmplat.”, a declarat Monica Pop.

Comentarii
Adauga un comentariu