Actualitate

Ion Cristoiu, sfaturi pentru cuplurile care au probleme în izolare: „Îmi imaginez ce a fost la şeici. Şeicul din Qatar avea 10 neveste”

Publicat: 26 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ion Cristoiu sfaturi pentru cuplurile care au probleme în izolare Îmi imaginez ce a fost la şeici. Şeicul din Qatar avea 10 neveste

Ion Cristoiu dă sfaturi cuplurilor care au de înfruntat în această perioadă statul în casă şi vor să rămână împreună şi după încetarea stării de urgenţă.

“Ca lecţie de viaţă am avut o discuţie interesantă cu Gabriela Firea, care este şi soţie, şi am întrebat-o ce sfat ar da ea soţiilor pentru statul acesta acasă- s-ar putea să se mai repete, cred că vor veni şi alte pandemii- să nu ducă la o criză a cuplului, o criză conjugală. Ea a avut un sfat interesant.

A spus că este bine să ai acţiuni în comun cu soţul, iubitul. Unde cum nimereşti. Să ştiţi că s-ar putea scrie o carte, sunt unii oameni care au cinci amante şi au nimerit numai la una şi la celelalte patru nu s-a mai putut duce. Îmi imaginez ce a fost la şeici. Şeicul din Qatar avea 10 neveste, la fiecare se muta în fiecare săptămână. Acum probabil că era greu să se mute şi trebuia să rămână numai la una”, a explicat jurnalistul.

Adauga un comentariu