National

Ion Iliescu are ceva de spus despre Dragnea: „Este stupid”

Publicat: 20 mai 2015
1
Fostul presedinte Ion Iliescu a comentat, miercuri, decizia justitiei de a-l condamna pe Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul Referendumului, aratand ca „este stupid sa dezaprobi un lider politic pentru ca militeaza pentru a mobiliza electoratul la vot”. „Este un moment delicat pentru el,decizia are un temei. Nu cred ca i se pot reprosa foarte multe. De ce exista partidul? Si care este rolul partidului? Sa mobilizeze electoratul. Ce a facut el? Ca reprezentant si lider al partidului, a militat pentru a mobiliza electoratul la referendumul respectiv”, a spus Ion Iliescu.
El a continuat, retoric: „I se poate reprosa asa ceva unui lider politic? Asta este stupizenia acestei decizii”. Intrebat daca este un dosar politic, fostul presedinte a declarat: „Nu vreau sa dau caracterizari, dar cred ca este stupid sa dezaprobi un lider politic, pentru ca militeaza pentru mobilizarea electoratului”. Liviu Dragnea a demisionat vineri din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, ca urmare a deciziei instantei de a-l condamna in dosarul „Referendumul”.
Comentarii
  • ce mai comenteaza basinosul asta de iliescu ? a vandut tara si le-a dat alt nume la ciori (ROMMI- DE NE FAC DE RUSINE IN TOATA LUMEA ),inafara de asta nu a facut nimic !

  • Este normal ca acest criminal stalinist sa fie de partea talarului Dragnea, deoarece el personal in ani lui de criminal comunist intra peste oameni si li se hotara cu cine sa voteze! Uitativa ce fata de criminal, tiran ordinar are.

  • L-asi intreba pe tov. Ilici revoltatul: A „militat” Dragnea? OK, dar cum? PRIN FRAUDA ! Nu i se imputa ca a „mobilizat” electoratul, ci ca au votat mortii, viii de cate 10 ori, cei plecati in strainatate, etc., etc. Pedeapsa e pre blanda si asa, ne vom trezi cu alti fraudatori la viitoarele alegeri.

Adauga un comentariu