Secretele istoriei

Ion Iliescu, primul presedinte nelegitim al Romaniei, a permis pe data de 3 februarie 1990 sa dispara din conturi intreaga rezerva valutara a tarii

Publicat: 05 feb. 2019

Pe timpurile lui Iliescu, aproape 3 miliarde de dolari, au fost convertiti in lei la cursul de 14 lei/1 dolar. Acesti bani au fost agonisiti de parintii nostri, dupa care au fost vanduti de bisnitarii nostri la coltul strazii cu un pret de 4-5 ori mai mare.

Apoi acei bani erau pusi in bagajele masinilor acestor tradatori. Dupa care acele sume enorme erau pastrate pentru etapa privatizarii MEBO.

Conturile uzinelor si fabricilor din Romania erau pline, dar acesti bani erau pastrati pentru alte scopuri. Erau destinati pentru reutilarea si retehnologizarea uzinelor si a mijoacelor de productie.

Destinati acestor sume au fost denaturate din sume care trebuiau sa fie pentru dezvoltare, in profituri nete destinate pentru plata dividentelor.

De fapt era posibilitatea de apune mana pe dividentele care erau la fabrica. Cea mai mare infractiune economica cu fata legala a fost privatizarea MEBO.

Printr-o singura privatizare a fost furata toata truda si munca parintilor nostri de ani de zile si anume banii proveniti din devalizarea rezervelor valutare ale Romaniei, scrie extranews.ro

Pe parcursul acestor ani am fost furati si jefuiti incetul cu incetul de toata truda parintilor nostri. Deja au intrecut orice limita si vor sa ne lipseasca si de darurile naturii.

Ne vom trezi ca nu vom mai avea nimic, trebuie sa luam atitudine in privinta asta.loading...

Adauga un comentariu