National

Ion Ochi a scapat de procurori

Publicat: 29 apr. 2015
1
Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de retinere si arestare preventiva a deputatului Ion Ochi, fiind inregistrate 108 voturi „pentru” si 152 „impotriva”. Alte patru voturi au fost anulate. Deputatii s-au exprimat asupra solicitarii DNA prin vot secret cu bile. Deputatul PSD Ion Ochi a declarat, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, unde se discuta cererea DNA privind arestarea sa preventiva, ca nu credea sa ajunga vreodata subiect de spectacol mediatic, ca in pofida dificultatilor a ramas un om onest si are toata deschiderea pentru justitie.
„Nu credeam vreodata sa ajung sa fiu subiect de spectacol mediatic. E trist sa ajungi in fata Paralamentului sa fii nevoit sa te dezvinovatesti cand esti nevinovat„, a spus Ochi in fata deputatilor. El a explicat ca atunci cand era vicepresedinte Consiliu Judetean Brasov a sustinut reabilitarea unui drum judetean si au existat suspiciuni cu privire la atribuirea contractului de achizitie publica, dar DNA Brasov a dat in 2014 neinceperea urmaririi sale penale. Ochi a relatat ca acelasi dosar a fost redeschis in 2015, cu acelasi fapte, iar DNA cere arestarea sa preventiva, avand in vedere calitatea sa de parlamentar si de membru al unui partid aflat la guvernare.
Comentarii
  • Tov pamatuf, porumb fert, Iohannes ce parere aveti de talharii care au votat impotriva arestari lui ION OCHI cu ochi de talhar(lucru bine facut)

Adauga un comentariu