Magazin

Ion Tiriac considera ca cel mai bun candidat pentru presedintie este…

Publicat: 14 nov. 2014
1
Invitat la emisiunea „Dupa 20 de ani”, de la Pro TV, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Romania, Ion Tiriac, si-a exprimat opinia despre alegerile din Romania.
„Dupa parerea mea ar trebui sa se ajunga intr-un context asta e stanga, asta e dreapta: alegeti voi un candidat, alegem noi un candidat. Si sa se aleaga ca la americani. Un independent in Romania nu are nicio sansa. Nu are priza nici la oamenii din Bucuresti, daramite din provincie”, a spus Tiriac.

Citeste si: Ion Tiriac limpezeste apele in legatura cu Simona Halep

Intrebat despre cine e mai potrivit sa ajunga presedinte intr-un tur 2 disputat intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, omul de afaceri a precizat ca este convins ca premierul ar castiga confruntarea cu Klaus Iohannis. „Eu pe Iohannis l-am vazut de 3-4 ori in viata mea. Dumnealui vine dintr-un orasel in care nemtii au bagat foarte multi bani. Nu am nimic impotriva lui Iohannis. Deocamdata a fost un bun primar la o treaba mititica, dar domnul Ponta conduce un guvern de un an si ceva si il conduce, zic eu, decent”, a comentat Ion Tiriac, potrivit ziarulring.ro.Comentarii
Adauga un comentariu