National

ION TIRIAC, DECLARATIA BOMBA care CUTREMURA ROMANIA

Publicat: 14 oct. 2016
1

Ion Tiriac a facut mai multe declaratii despre situatia sportului romanesc, in exclusivitate in cadrul unei editii speciale „Jocuri de Putere”. Acesta a spus ca Romania trebuie sa investeasca in infrastructura sportiva, pentru ca altfel, tara se indreapta catre un genocid impotriva tinerilor.

Fostul tenismen a mai punctat ca unii copii de gradinita nu stiu sa mearga, nu sa alerge, si asta din cauza lipsei de miscare si a faptului ca li se pune o tableta in mana inca de la doi ani. Totodata, acesta a mai spus ca Bucurestiul are nevoie de cel putin 10 patinoare, intrucat Budapesta are 23.

Ion Tiriac a mai anuntat ca sambata va fi inaugurat patinoarul Otopeni, a carui contructie a finantat-o, acesta fiind doar prima arena din cadrul complexului sportiv pe care fostul jucator de tenis intentioneaza sa il ridice pe aproximativ 20 de hectare in orasul Otopeni.

In plus, omul de afaceri a insistat asupra nevoii de a face sport:

„Trebuie sa facem sport, ne apropiem de genociod impotriva tinerilor. Terenuri intre blocuri nu mai exista, copilul nu mai stie sa mearga, nu sa alerge, are tableta in mana de la doi ani. Romania a ajuns de rasul lumii, din toate punctele de vedere(…) Ne trebuie patinoare cel putin 10 in Bucuresti, in Budapesta sunt 23”, a declarat Tiriac.

Acesta a mai precizat ca a avut intalniri cu premierul Dacian Ciolos, pentru a discuta desapre evetuale investitii care trebuie facute in sport, dar s-a intalnit si cu Klaus Iohannis.

Pe de alta parte, omul de afaceri Ion Tiriac trage un nou semnal de alarma in ceea ce priveste lipsa infrastructurii din Romania. Fostul tenismen a spus ca birocratia este principalul motiv al lipsei drumurilor. Tiriac a acuzat si modul in care s-a facut controversatul contract cu Bechtel si a tras singur concluzia- nici contracte nu stim sa facem.

„Toata problema merge de sus de la management si merge de la legile prea complicate adica sunt o mie de legi care faci conetstatie la contestatie si dupa aia platesti un miliard jumatate si fara sa faca nimic. Bechtel are dreptate toti ne iau de prosti nici un contract nu stim sa facem”.

Adauga un comentariu