National

Ion Tiriac despre Iohannis: „Il bate de ii suna apa in cap”

Publicat: 20 nov. 2014
1
Fostul tenisman Ion Tiriac a declarat, miercuri seara, la prima editie a Balului Natatiei, ca nu stia ca presedintele ales Klaus Iohannis este un practicant al tenisului, precizand ca politicienii au fost intotdeauna atrasi de acest sport.

Citeste si: Radu Banciu despre Iohannis: „Sa lanseze o carte fara sa fie in puscarie…”

„Nu stiam ca Iohannis joaca tenis. Extraordinar. Nu stiu daca acest sport creaza lideri, dar stiu ca intotdeuna tenisul s-a lipit de clasa superioara. Politicienii toti au jucat tenis, si pe vremea aia si pe vremea asta. Daca luati guvernul de azi, cred ca 50 la suta dintre ei joaca tenis. Nu stiu de ce se ascund, sa joace prin nu stiu ce baloane, pentru ca in fond sunt oameni, cu doua picioare, cu doua maini, unii cu cap, altii fara. Ar putea juca cu oricine”, a spus Tiriac.

Citeste si: Klaus Iohannis a dat peste 2000 de autografe. „Nu plec pana nu semnez tuturor”

Intrebat daca ar accepta o invitatie a presedintelui ales de a disputa o partida de tenis, Tiriac a spus ca ar refuza, dar ar putea paria pe o victorie a prietenului sau Ilie Nastase: „Categoric as refuza, nu am mai jucat de 35 de ani. Cu tot respectul insa, nu l-am vazut pe domnul Iohannis pe teren, dar pariez acum ca il bate Ilie de ii suna apa in cap”.
Surs: money.ro Comentarii
Adauga un comentariu