Magazin

Ion Tiriac, dezvaluire incredibila: „A fost GRESEALA VIETII MELE!”

Publicat: 14 feb. 2014
1

Miliardarul roman Ion Tiriac a dezvaluit una dintre cele mai mari greseli pe care le-a comis pe vremea cand era un celebru jucator de tenis. Ion Tiriac a afirmat ca greseala i-a stricat reputatia pentru intreaga viata.

Ion Tiriac a acceptat, in 1987, sa apara intr-o reclama la berea Miller Lite, alaturi de fostul jucator de baseball Bob Uecker, in schimbul sumei de 25.000 USD.

Citeste si: Cifre INCREDIBILE! Tiriac investeste 100 de milioane de euro in sportul romanesc

Ion Tiriac este in continuare cuprins de regrete si spune ca a gresit aparand in aceasta reclama.

„A fost una dintre cele mai mari greseli, m-am aranjat pe viata. Mi-au zis ca-mi dau 5.000 de dolari, eu am cerut 25.000 si ne-am inteles. In momentul in care am intrat la Calgary (Olimpiada iarna 1988 – n.red.) sa vad finala de patinaj, 20.000 ma aplaudau si strigau la mine Tiriaaaac”, a povestit Ion Tiriac, conform ziare.com.

Ion Tiriac a precizat ca regretul se datoreaza faptului ca a devenit mult mai cunoscut dupa ce a aparut in aceasta reclama, desi a avut o cariera importanta si ca jucator de tenis.

„Eu am jucat trei finale de Cupa Davis, am fost cineva, iar astia ma recunosteau pentru o reclama”, a completat Ion Tiriac.

Citeste si: Ion Tiriac, gest deosebit de frumos. A facut o donatie care va salva multe vieti
Comentarii
Adauga un comentariu