Actualitate

Ionel Arsene se răzbună. A publicat numărul de telefon al ministrului Lucian Bode

Publicat: 08 dec. 2019

Ionel Arsene, președinte PSD Neamț, a publicat numărul de telefon al ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

”Fostul șef al PDL Sălaj, vopsit acum în ministru liberal al transporturilor, și-a ascuțit ghearele și dinții și mușcă din drumul de la Bicaz! Frustrat de dimensiunea investițiilor guvernului PSD în infrastructura județului Neamț, portocaliul Bode face ce a învățat de la primul său stăpân, Băsescu: mușcă și distruge!

De la înălțimea funcției sale, pitbull-ul Bode s-a aruncat asupra drumurilor din Neamț. Într-un comunicat al ministerului (care îi preia și declarațiile, așa cum se cuvine într-un comunicat feudal), se arată că auditurile începute de minister au descoperit nereguli la „contractul de achiziție publică de proiectare, asistență tehnică și execuție de lucrări pentru punerea în siguranță a obiectivelor de pe DN 15 km 242+200 – km 286+250 (zona Bicaz)”.

De la București, pitbull-ul a descoperit un drum în neregulă! Din toată țara …tocmai la Neamț! Oare știe acest individ cât de important este acest drum pentru turismul și economia din Neamț? Știe dumnealui care a fost impactul real al reconstrucției? Bănuiesc că a văzut niște foi de hârtie, că pe-aici n-a trecut! Era un drum distrus, aproape impracticabil, pe care riscai să îți pierzi viața sub bolovanii căzuți de pe munte.

Oameni buni, dacă era ceva în neregulă, liberalii asmuțeau în Neamț instituții ale legii, nu un câine care și-a vopsit blana! Dar scopul acestor băieți instalați la Palatul Victoria este perfid. Șeful lor cerea arestarea a cinci judecători de la CCR pentru o decizie luată cu majoritate! Așa vor ei să conducă țara, cu dosare penale și cătușe! Ei nu sunt oameni de stat, sunt niște amatori care, după ce au umflat raportul leu-euro, după ce anunță că închid programul Prima casă și că nu știu cum vor fi aplicate legile salarizării și pensiilor (legi date de PSD pentru a crește veniturile românilor), vor izolarea regiunilor României. Iar Moldova, aceasta sfântă bucată de țara, vitregită ani la rând din cauza politicii PNL-PDL, pare cea mai la îndemână. În accepțiunea PNL, o Românie cu statut de colonie nu are nevoie de drumuri!

Îi somez public pe acești derbedei ai politicii să nu fure banii Neamțului! Îi anunț că indiferent de piedicile pe care le vor inventa, oricâte dosare penale vor dori să îmi deschidă, eu mă voi bate pentru nemțenii mei, pentru a dezvolta Neamțul și Moldova!

PS – Dacă vreți să îi urați de sănătate dlui Lucian Bode, acesta este telefonul său. E un ministru transparent, nu-i așa?” a scris Ionel Arsene, pe Facebook, acolo unde a adăugat următoarea imagine:loading...

Comentarii
  • Mai, baieti, nu uitati ca daca Arsene a dus bani buni in Neamt, a facut-o luand de la altii. Inclusiv si mai ales de la Iasi, cu complicitatea, ba chiar cu sustinerea Regelui Autostrazii A8, Muguras Laicu. Neamtul, judet cu populatie cam jumatate ca a Iasiului a inghitit mult, mult mai multi bani pentru infrastructura de drumuri decat Iasiul. La Iasi? Autostrada, nu, drumuri modernizate, nu! Cu ce s-a ales Iasiul de pe urma lui Laicu si a lui Popa? Cu mult, mult hau-hau. Laicu, Marcelus Popa si altii haulesc nonstop in presa, dar de facut cam nimic pentru Iasi. Pentru ca nu au curaj sa bata cu pumnul in masa. Mai corect, nu au avut, nu au si nu vor avea niciodata.

  • analfabetul asta de Arsene s-a gasit sa vorbeasca?.Auzi: nemtenii mei!.Dar ce i-ai crescut in curte la ma-ta mai adormitule.P.Neamt a dat si oameni valorosi acestei tari insa pro.stovanul asta,ii face de kakao pe”nemtenii mei”.

  • Fara complicitatea lui Popa si a celorlalti lideri PSD si, mai ales, a lui Laicu, seful de la Regionala de drumuri, mizeriile astea nu s-ar fi intamplat. Cand tinta principala a unui politician este sa-si conserve scaunul de sub fund, leafa uriasa de la stat si biroul cat etajul, ce alte pretentii sa mai ai? Drumuri bune in Iasi? Autostrada A8? Alte naivitati de-astea? Nu m-as mira prea tare ca sa vezi maine-poimaine ca unii dintre acestia au fost recompensati cu un post mai bun si-o leafa mai mare pentru serviciile aduse partidului si lins profesional fundul sefilor mai mari, cu limba perfecta: nici prea moale, nici prea aspra, nici prea umeda, nici prea uscata.

  • Fute-n gura de securist impuțit și pus numai și numai pe ciordeală,ai impresia ca Laicu fura la doua mâini ca tine și analfabetul stoica???? Securistule,nu ești nici la degetul mic a directorului Laicu! Ce ai făcut tu și toate hahalerele care au condus direcția? V-ați făcut viloaie ??? Pai omul asta a făcut într-adevăr minuni in regională și lucrurile se văd pe teren! Marș naibii de zdreanță care zici tu ca ti-au venit zilele sa furi iarasi cu stoica și Lăzărescu acoperiți de canalia informatoare Doru Hoțu !

  • Eu nu știu cum își mai permit sa scoată capul și sa guițe directorii neperformante de dinainte de 2012, pe vremea cărora bugetul era de MAX 100 mil ,ALDP-urile desființate,lucrări periodice nu existau etc. Acum când bugetul a crescut an de an ajungând anul acesta la …700 mil ( alocat și executat) sectie de productie reînființată și funcțională la capacitate
    ,parc auto nou,lucrări periodice reinventare ( peste 2000 km de lucrări periodice) se poate virbi f clar ca respectul pentru Drumarii ieșeni a fost recâștigată iar participanții la trafic circula in condiții de siguranța și confort! In aceste condiții nu pot exista comparații între directorul drumar Laicu și directorul securist Pila sau directorasii informatori Tiron ,Scutaru,Judele … Asta e realitatea in rest diversiuni cât cuprinde !

Adauga un comentariu