Sport

Ionel Ganea a demisionat de la ACS Poli Timisoara! „Asta e situatia, din cauza unor nemernici!”

Publicat: 27 iul. 2018
1

Ionel Ganea (44 de ani) a decis sa demisioneze de la ACS Poli Timisoara, nemultumit de conditiile de pregatire. În urma deciziei Consiliului Judetean Timis de a nu mai lasa echipa sa aiba acces la vestiarele stadionului "Dan Paltinisanu", Ganea s-a enervat la culme si a parasit gruparea de pe Bega.

"Acestea nu sunt conditii de pregatire. Sa ne schimbam în baraci sau cine stie pe unde. Suntem bataia de joc a lor?! Eu asa nu mai vreau sa continui. Cum s-a putut cât echipa a fost în prima liga si acum nu se mai poate? Asta e situatia, din cauza unor nemernici!", a spus Ganea, pentru Digi Sport.

Problemele continua astfel la Timisoara si dupa plecarea lui Adrian Neaga, desi oficialii banatenilor au promis altceva. "Suntem încrezatori ca vom reusi stabilizarea situatiei financiare, desi va urma o perioada extrem de grea, fiind obligatoriu ca într-un termen destul de scurt sa gasim resursele pentru plata datoriilor catre fotbalisti. Administratia actuala a clubului Poli Timisoara îsi asuma procesul de reconstruire a clubului, în conditiile în care trebuie sa refaca o situatie economica dramatica, preluata în 2016.

Suntem convinsi ca împreuna cu toti cei responsabili, inclusiv membrii asociatiei, cu partenerii si sponsorii clubului, si obligatoriu împreuna cu suporterii care au aratat ca sunt alaturi de Poli în momentele dificile, vom reveni în timp scurt în elita fotbalului românesc!", a spus presedintele Poli Timisoara, Radu Birlica, pe site-ul oficial al clubului.

Adauga un comentariu