Eveniment-Social

Ionita a cerut public demisia primarului

Publicat: 30 oct. 2011

Candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Pascani, fostul viceprimar Ioan Ionita, i-a cerut public rivalului sau, Grigore Craciunescu, sa-si dea demisia. Acest lucru s-a intamplat in ultima sedinta ordinara de Consiliu Local, cand s-au discutat o serie de probleme sociale. Cu aceasta ocazie, primarul Craciunescu a anuntat ca va candida pentru inca un mandat, fapt ce l-a scos din sarite pe Ioan Ionita. „De o perioada buna dati dovada de instabilitate in activitatea dumneavoastra. Cred ca cel mai bine ar fi, inainte de a va anunta candidatura pentru un nou mandat la primarie, sa va dati demisia din aceasta functie. Cred ca ar fi cel mai bun lucru pentru cetateni si pentru acest oras”, a spus Ionita.

De partea cealalta, primarul Grigore Craciunescu i-a atras atentia asupra discursurilor demagogice si pline de populism pe care le practica in ultima vreme, desi campania electorala inca nu a inceput.loading...

Comentarii
  • Ionita seralistu, navetistu de la perdele, omul-tren. Datatorul afara de ziaristi. Latraul, marele si tarele. I-am spus ca il vom da afara. N-a crezut. L-am dat afara: nema realizari, nema proiecte, doar demagogie si infatuare. La munca, maistre. Aici nu-i facultate la seral !

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit