Actualitate

Ioniță de la Clejani ar fi fost bătut de Fulgy! Lăutarul a sunat la 112 – GALERIE FOTO

Publicat: 05 iul. 2021

Scandalul pare departe de a se fi terminat în familia Clejanilor. Se pare că Fulgy şi-ar fi bătut tatăl. Ioniță de la Clejani a sunat la 112 şi a anunţat faptul că a fost lovit de acesta. Conform datelor existente, Fulgy l-ar fi lovit cu pumnul pe tatăl său care a sunat disperat la poliţie.

Incidentul s-a produs în jurul orei 23:30 aşa cum reiese din comunicatul Poliţiei Române. Totuşi, în pofida faptului că a fost lovit, Ioniță de la Clejani a refuzat să depună plângere penală.

Fulgy l-a băut pe Ioniță de la Clejani care a anunțat poliţia

În seara de duminică, 4 iulie 2021, conform autorităţilor, Fulgy l-a bătut pe propriul tată. Ioniță de la Clejani nu a mai suportat şi a anunţat Poliţia Română. La faţa locului s-au deplasat două echipaje ale Secţiei nr.12 de Poliţie dar Ioniță nu a depus plângere împotriva fiului său.

Conform surselor se pare că scandalul a pornit de la un restaurant din zona Dorobanți unde Ioniță a ieșit alături de fiul său. De altfel se observa faptul că între cei doi există o tensiune, acest lucru fiind posibil după ce Fulgy era în live pe o reţea de socializare.

Tatăl său, deranjat, l-a amenințat pe acesta că, dacă nu închide live-ul, se ridică de la masă și părăsește localul. Scandalul a continuat și acasă, unde, în cele din urmă, Ioniță nu a mai suportat și a sunat la Poliție.

Ce spune Poliţia Română despre faptul că Fulgy l-a bătut pe Ioniță de la Clejani

În comunicatul emis de Poliţia Română se spune faptul că în jurul orei 23.30, organele abilitate au fost sesizate printr-un apel telefonic la numărul unic de urgentă 112. Apelul anunța faptul că un bărbat a fost agresat de un membru al familiei.

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat să depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, se arată în comunicatul Poliției.

Fulgy a fost externat de la clinică deoarece nu a răspuns tratamentului

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost externat mai devreme de la Spitalul Obregia deoarece nu ar fi răspuns tratamentului! Se pare că în cazul său, strategia impusă de clinica de reabilitare nu a dat rezultatul scontat. Astfel, părinții să s-au prezentat la spital să-l ia acasă.

Fulgy a fost internat, pentru o perioadă, la Spitalul Obregia din Capitală. Tânărul a ajuns acolo, dupa situația neplacută pe care a creat-o. Mai exact, într-o seară, Fulgy a fost oprit de oamenii legii pentru un control de rutină. Acesta a fost supus unui alcooltest, la care a ieșit negativ, iar, mai apoi, a făcut un DrugTest, în urma căruia i-a ieșit un rezultat pozitiv la o substanță interzisă. Tânărul a fost luat de către oamenii legii de la locuință și dus la Secția 11 de Poliție din Capitală, după ce ar fi fost reclamat de tatăl lui, în urma unor amenințări. Mai apoi, acesta a fost internat la clinica de dezintoxicare.

Comentarii
 • omu de la atatea droguri si alcool a devenit „bal bala”. daca a ajuns sa-si ia la bataie parintii si sora si sa ameninte cu moartea trebuie internat de urgenta intr-un ospiciu macar vreo 10 ani intr-o camera fara geamuri cu peretii si tavanul captusit cu burete

 • Acest băiat este așa din cauză că le a avut pe toate la nas.Prea mult răsfăț,libertate.Greseala de educație.Merita sa stea la ospiciu.Da ,cel puțin 10ani, poate ii vine mintea la cap.

 • Îmi place! Acesta e rezultatul educației pe care cei doi artiști au oferit- o copiilor lor. Aviz celor care cred că banii țin loc de cei 7 ani de acasă!

 • Așa este păcat mare pentru părinți ei sunt oameni de treaba și muncesc pentru ca lor sa le fie bine copiilor ma refer ca orice părinte darD-zeu e mare și o sa aibă grija și de copilul lor Doamne ajuta pe acești păcătoși și pe copilul lor sa și revină !

 • Groaznic sa treci prin așa ceva,să ferească Dumnezeu de așa ceva nu este vorba de educație ,a fost mai slab și a cedat tentației păcat,nu merita nimeni așa cevaau pățit-o Celebrități .

 • Sa il ajute Dumnezeu sa isi revina.Pacat de tineretea lui.Familia e familie si trebuie sa il sustina.multa rabdare si intelegere.Nu trebuie judecat.asta este o boala.

 • Nici salcia nu i ca pomu dar nici tiganu cum ii omu !
  Atata timp cat este alimentat cu bani de viorica nu se pot astepta la ceva bun . Viorico nu ai vrut sa ajuti fata lui Ionita ,acuma le primesti drept rasplata .

 • Dumnezeu să-i ajute sa treacă peste necazul ăsta! E greu,nu cred că e normal ca noi să îi judecăm, au făcut cum au crezut că e bine. Tinerii de azi au multe tentații. Depinde de cât de puternici sunt.

 • Nu sunt in măsură să-i judec pe părinți, dar un pic de control asupra copilului trebuie să ai, indiferent cît de bogat ai fi. Repercusiunile se văd. Așa că, nu vă mai faceți de rîs în toată țara.

 • Îmi pare rău de cea ce se întâmplă oamenilor aceștia…pt.ca despre ei nu se a auzit nimic ei au muncit tot timpul…..să aibă copii tot ce le trebuie….ar trebui respect din partea lui Fulgi și surorii sale…. Părinții i au crescut cum au crezut ei că e bine…nimeni nu trimite copilul să se apuce de rele…..

 • Îmi pare rău de cea ce se întâmplă oamenilor aceștia…pt.ca despre ei nu se a auzit nimic ei au muncit tot timpul…..să aibă copii tot ce le trebuie….ar trebui respect din partea lui Fulgi și surorii sale…. Părinții i au crescut cum au crezut ei că e bine…nimeni nu trimite copilul să se apuce de rele…..

 • FULGY Trebie internet pe viata!odata ce a ridicat mina la taicsu, o va face mereu.Dobitocu tot dobitoc rămine.asta e educativo primită!

 • FULGY Trebie internet pe viata!odata ce a ridicat mina la taicsu, o va face mereu.Dobitocu tot dobitoc rămine.asta e educativo primită!

Adauga un comentariu