Politic

Ionita negociaza cu partidele mici din Pascani o eventuala colaborare in vederea castigarii alegerilor locale.

Publicat: 18 aug. 2011

Viata politica locala da semn de dezmortire odata cu apropierea de campania electorala locala din anul 2012. La scurt timp dupa ce PDL Pascani a anuntat ca a intat in opozitie, odata cu pierderea functiei de viceprimar, presedintele organizatiei, Ioan Ionita a inceput negocierile cu liderii ;;partidelor de buzunar” din Pascani pentru a strange randurile si a gasi puncte comune in vederea sustinerii reciproce pentru castigarea Primarie Pascani.

Anuntul a fost facut zilele trecute in cadrul emisiunii ,, Pascaniul incotro” moderata de jurnalistul Catalin Cojocaru. El a refuzat sa dezvaluie cu ce patide a purtat discutii dar a anuntat ca si-a schimbat obiectivul politic, cel declarat in vara anului 2008.

,, Am inceput sa punem bazele unei coalitii politice pentru castigarea alegerilor locale de anul viitor. Am purtat deja discutii cu cativa lideri ai organizatiilor locale da nu va pot spune cu cine, pana cand nu vom ajunge la o concluzie finala. Oricum, asa cum i-am spus, in fata, primarului Craciunescu, eu mi-am schimbat obiectivul politic, cel declarat public imediat dupa ce actualul edil a castigat alegerile cu sprijinul nostru. Daca atunci am spus ca scopul meu este ca PSD sa nu mai castige alegerile la Pascani macar 20 de ani acum obiectivul meu este ca liberalul Grigore Craciunescu sa nu mai castige un nou mandat de primar ci PDL…,, a explicat Ioan Ionita.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit