Mozaic muzical

Ionuț Cercel are probleme de sănătate. Necazurile îl țin departe de scenă de ani buni

Publicat: 15 nov. 2021
Ionut Cercel zambeste larg
Ionut Cercel are mai multe probleme la corzile vocale

Ionuț Cercel, fiul regretatului Petrică Cercel, are probleme de sănătate și nu poate urca pe scena să cânte de ani buni. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, cântărețul a povestit despre perioada nefastă din viața lui care l-a împiedicat să mai cânte.

Cadrele medicale i-au recomandat acestuia să facă o pauză pentru o perioadă deoarece se confruntă cu o serie de probleme la corzile vocale.

Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, are probleme de sănătate

După ce a aflat vestea, Ionuț a urmat sfaturile medicilor și s-a apucat de produs muzică.

”Nu mai cânt cu vocea pentru că am avut niște probleme de sănătate vocale și am fost nevoit să mă opresc pentru o perioadă pentru care nu știu să spun”, a zis Ionuț Cercel.

Cântărețul a precizat că a mers la mai mulți medici deoarece este nerăbdător să urce din nou pe scenă. Cu toate acestea, niciunul dintre aceștia nu i-au spus clar când se poate reîntoarce în fața publicului.

”Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret. Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă. Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegii de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes”, a mai spus Ionuț Cercel.

Petrică Cercel a avut ultima apariție televizată alături de fiul lui

Petrică Cercel a apărut pentru ultima dată la televizor alături de fiul lui, Ionuț Cercel, în luna aprilie a acestui an. Cei doi au fost prezenți în platoul Antena Stars și au făcut mărturisiri despre viețile lor și au povestit cu ce se mai ocupau în ultima vreme.

Celebrul manelist apărea întotdeauna alături de fiul lui, de Ionuț Cercel. Din nefericire, și Ionuț Cercel a avut anumite probleme medicale, iar acestuia i-a fost interzis de către medici să mai cânte. De atunci, Ionuț Cercel a continuat să compună piese atât pentru fratele lui, cât și pentru tatăl lui, regretatul Petrică Cercel a cărui vârstă a surprins pe toată lumea.

Ionuț Cercel a primit un diagnostic crunt în urmă cu mai mulți ani și de atunci a renunțat la muzică, însă întotdeauna a fost sprijinit de tatăl lui, Petrică Cercel. Până în ultima clipă, Ionuț Cercel a avut speranța că tatăl lui se va face bine și că va scăpa de boala care, în final, i-a adus sfârșitul.

Cine este Ionuț Cercel

Ionuț Cercel s-a născut pe 29 august 1996, în București. Acesta este fiul regretatului cântăreț Petrică Cercel și al Anei. Ionuț este mezinul familei. Faptul că a crescut înconjurat de muzică l-a ajutat enorm pe aceasta să își formeze o carieră în lumea muzicală.

Ionuț Cercel a devenit cunoscut în urma hit-ului ‘Made in Romania’, lansat în 2011. Piesa a avut un succes imens, deși intepretul avea doar 15 ani la vremea aceea.

Adauga un comentariu