Sport

Ionut Chirila a fost demis de la CSMS Iasi! Doi antrenori se bat pe locul lui

Publicat: 09 oct. 2014
1

@ Comitetul Director al clubului din Copou s-a intrunit intr-o sedinta ieri dimineata si a decis sa-l demita pe antrenorul care a condus Iasul 5 meciuri in Liga I @ Iesenii vor alege noul antrenor dintre Adrian Falub si Liviu Ciobotariu

Ionut Chirila nu mai este antrenorul CSMS Iasi. Comitetul Director al clubului din Copou s-a intrunit intr-o sedinta ieri dimineata si a decis sa-l demita pe antrenorul care a condus Iasul 5 meciuri in Liga I, unde a inregistrat o remiza si 4 infrangeri si unul in Cupa Romaniei (victoria cu 1-0 de la Ramnicu Valcea).

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro, toate amanuntele de la CSMS Iasi, cat trebuie sa plateasca iesenii pentru despartirea de Ionut Chirila, dar si cine va prelua banca tehnica a echipei din Copou.

Comentarii
  • Tot respectul pentru Liviu Ciubotariu dar… „n-are sange in instalatie”. Nici Falub nu e cu mult mai erectil. Ce se intampla cu Teja?

  • bai hahalerelor da cine-I plateste contractul ? nichita.comitetul director sau prostii de ieseni?pina cind o sa-si mai bata joc de voi ,soldovenilor ,dorohoianul asta amarit si fudul da nichita si basinosul de antohi ,maimuta primului? autostrada nu o sa aveti,fotbal nici atit,inapoiere cit incape. votati ponta pomanagiilor.

    • bv ma jiji, sunt din iasi dar ai perfecta dreptate.
      suntem in urma fata de toata tara asta din cauza idiotilor astora care voteaza cu obositul de chichita

Adauga un comentariu