Sport

Ionut Chirila risca sa fie demis! „Ne-am predat în Ghencea”

Publicat: 20 feb. 2014
1

Primarul din Chiajna a spus ca va taia în carne vie în cazul în care echipa va evolua la fel de slab si luni seara, precum a facut-o în Ghencea. Steaua va juca pentru a doua oara cu ilfovenii de la Concordia Chiajna, la un interval de 11 zile. Dupa ce vinerea trecuta s-a disputat restanta din etapa a 3-a, în care s-a impus fara drept de apel gruparea din Ghencea (4-0), elevii lui Ionut Chirila au fost certati pentru evolutia submediocra pe care au avut-o în fata campioanei.

De data aceasta, cele doua echipe se vor duela din nou, în etapa a 20-a, meciul fiind programat la Chiajna luni, de la ora 19:30. Primarul orasului, Mircea Minea, n-a priceput nimic din ce au jucat elevii lui Chirila în Ghencea si a ramas sa ia masuri drastice dupa retur. ”Dupa meci, am convocat o sedinta cu jucatorii si cu staff-ul tehnic si am anuntat ca vom lua masuri drastice, daca si în urmatorul meci se va repeta prestatia pe care au avut-o în Ghencea. Pai, va spun ca niciun club din Liga I n-are conditiile pe care le avem noi la Chiajna. În Ghencea am fost niste catastrofe. Asta am vazut si eu în echipa Chiajnei. Am fost de nerecunoscut, judecând dupa ce am aratat în tur. Nu înteleg ce s-a întâmplat cu ei în pauza de iarna.

Citeste si: Forteaza desprinderea! Un nou meci cu scandal pentru Steaua?

Adica, te duci la meci la predare? Pentru ca asta am facut noi în Ghencea. Ne-am dus ca gaina la taiere. Daca si luni se va întâmpla la fel, atunci se lasa cu destituiri si va rog sa scrieti exact asa! Si în cadrul lotului, si în staff-ul tehnic. Credeti ca eu tolerez prostiile astea? Niciodata, iar asta le-am transmis si lor”, a spus Minea în Adevarul.
Edilul din Chiajna nu-si face prea mari iluzii în privinta vreunui succes, dar le cere alta atitudine jucatorilor.

”U Cluj a pierdut în fata Stelei, dar macar a lasat o impresie decenta. Au avut o idee de joc, au avut ocazii. Cine stie cum s-ar fi terminat meciul, daca ar fi marcat Cristocea în minutul 10? Daca asa pierdeam si noi cu Steaua, jucând ceva, nici eu, nici altcineva n-ar fi comentat nimic”, a conchis Minea.

Adauga un comentariu