Sport

Ionuț Radu poate veni la echipa națională după ce testele efectuate de jucătorii de la Inter Milano au ieșit negative

Publicat: 23 mart. 2021
Ionuț Radu
Portarul Ionuț Radu urma să fie titular în meciul cu Sassuolo, după ce slovenul Handanovici a fost găsit pozitiv.

Gazzetta dello Sport a scris, luni, că portarul Ionuț Radu poate veni la echipa națională a României, după ce toate testele efectuate de fotbaliștii formației Inter Milano pentru detectarea noului coronavirus au ieșit negative. La testele efectuate duminică a fost înregistrat doar un caz pozitiv, dar acesta nu este din rândul jucătorilor, astfel că fotbaliștii convocați pot merge la primele reprezentative.
Este cazul jucătorilor Lukaku (Belgia), Brozovici și Perisici (Croația), Eriksen (Danemarca), Skriniar (Slovacia), Hakimi (Maroc) și Radu. Nu vor pleca Lautaro Martinez (Argentina) și Alexis Sanchez (Chile), care nu mai au de ce să meargă la echipele lor naționale, după ce etapele din preliminariile CM, programate la finalul acestei luni, în America de Sud, au fost amânate.

Ionuț Radu urma să fie titular în meciul cu Sassuolo

Situația este diferită și pentru internaționali italieni Barella, Bastoni și Sensi, care nu au primit încă permisiunea autorităților sanitare milaneze să meargă la naționala Italiei și rămân pentru moment la Appiano Gentile.
Fotbaliștii echipei Inter care vor rămâne la Milano vor putea să se antreneze într-o bulă deocamdată, dar formația nu are încă permisiunea să joace vreun meci. Rămâne de văzut dacă FRF va mai insista pentru venirea în țară a lui Ionuț Radu, după ce selecționerul Mirel Rădoi l-a convocat în locul lui pe Florin Iacob de la UTA.
Ionuț Radu urma să fie titular în meciul cu Sassuolo, după ce slovenul Handanovici a fost găsit pozitiv. De asemenea, jucătorul de 23 de ani era convocat la națională pentru meciurile cu Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) și Armenia (31 martie) din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Adauga un comentariu