Stiri

iPad 3 este deja pe piata

Publicat: 28 feb. 2012

Viitoarea tabletă a californienilor iPad3, a început deja să fie livrată către Statele Unite ale Americii de la fabricile din China.

Documentele de livrare au fost publicate de forumul chinezesc WeiPhone, care spune că tabletele au început drumul cu avionul către SUA începând de ieri pentru a ajunge la Chicago, New York sau Los Angeles.

În document se menţionează măsuri de securitate extreme pentru a nu se produce un „accident”, iar imagini cu noua tabletă să apară pe piaţă. Astfel avioanele vor livra între 26 februarie şi 9 martie într-un ritm extrem, având prioritate pe aeroporturile unde ajung.

Data la care se zvoneşte că se va lansa tableta firmei fondate de Steve Jobs este de 9 martie, dar unele surse spun că atunci va fi doar prezentată, livrările către utilizatori urmând a fi disponibile la finalul lunii.

Conform informaţiilor de până acum, tableta nu va fi foarte diferită ca aspect de iPad 2, dar ar putea avea un procesor quad core, pentru a ţine pasul cu rivalii care pregătesc gadgeturi quad core.

 loading...