Telefoane mobile

iPhone 4S si Siri promovate de doua vedete de la Hollywood: Samuel Jackson si Zooey Deschanel – VIDEO

Publicat: 17 apr. 2012

N-or fi Samuel Jackson si Zooey Deschanel vedete uriase, dar Apple considera ca sunt destul de faimosi incat sa promoveze iPhone 4S si Siri. Mai jos vedeti cele mai noi reclame pentru ultimul telefon lansat de Apple, iar ele se axeaza pe utilitatea lui Siri.

Fie ca prepari o cina complicata sau incerci sa afli cum e vremea si de unde sa comanzi supa de rosii, Siri iti raspunde, cel putin asta e ideea reclamei. Ambele reclame sunt difuzate prin rotatie, pe ecran aparand brandingul operatorilor AT&T, Verizon si Sprint , pe rand. Se pare ca acesta este doar inceputul si Apple ar mai putea lansa o serie de reclame cu celebritati, dupa o perioada relativ linistita la capitolul promotie. Intre timp se realizeaza tot mai multe parodii si aluzii la produsele Apple, fie ca e vorba de reclame Samsung, Nokia sau alti rivali pusi pe sotii.

Oare va ajunge vreodata Apple iPhone atat de popular in Romania incat sa nu mai preluam reclame de afara, ci se le facem pe ale noastre? Si daca Zooey Deschanel a fost aleasa pentru ca e regina hipsterilor, banuiesc ca la noi s-ar filma o reclama la iPhone 4S cu Maria Dinulescu si Tudor Chirila?loading...

Adauga un comentariu