Telefoane mobile

iPhone 5 de vanzare din 15 octombrie, Orange confirma

Publicat: 14 sept. 2011

CEO-ul Orange, Stephane Richard, a „scapat” o informatie care s-ar putea sa-i deranjeze un pic pe cei de la Apple: iPhone 5 va ajunge in oferta Orange Franta in data de 15 octombrie anul acesta, scrie GSMArena.

„Daca ar fi sa cred ceea ce am auzit, urmatorul iPhone va fi disponibil din 15 octombrie in oferta Orange Franta„, ar fi spus CEO-ul Orange. Si, cum majorittea oamenilor din varful managementului unor companii importante telelcom isi iau informatiile chiar de la sursa (in cazul nostru Apple), de aceasta data s-ar putea ca data precizata de CEO-ul Orange sa fie cat se poate de corecta.

In acelasi timp, daca informatia se va confirma, este posibil ca la evenimentul de pe 23 septembrie, cand Apple ar putea sa prezinte noul iOS 5, sa asistam si la anuntarea lansarii noului iPhone 5.

Nu in ultimul rand, potrivit declaratiilor lui Stephane Richard, oferta iPhone 5 la Orange se va concretiza printr-un pachet special, ceea ce nu surprinde insa, avand in vedere importanta cu care este tratat device-ul Apple de catre operatorul telecom.loading...

Adauga un comentariu