Stiri

iPhone 5 este programat sa apara pe 5 septembrie

Publicat: 27 iul. 2011

Colegii nostri de la publicatia iPhoneItalia au intrat in posesia unei informatii extrem de pretioase referitoare la iminenta lansare a generatiei a cincea de iPhone.

Potrivit unui director executiv al gigantului de telecomunicatii Swisscom, Apple va lansa iPhone 5 pe 5 septembrie. Sursa este de incredere, prin urmare avem toate motivele sa ii dam crezare.

In plus, data pare cu atat mai plauzibila cu cat se potriveste si numerologia: iPhone 5 – 5 septembrie. Data pica intr-o zi de marti.

Angajatul operatorului elvetian indica aceasta data pentru Statele Unite, lansarea globala urmand sa aiba loc o luna mai tarziu, pe 5 octombrie.

Totusi, inainte de a ne entuziasma prea tare, trebuie sa ne aducem aminte si de seria de zvonuri aparuta recente, potrivit careia, lansarea smartphone-ului va fi amanita din cauza procesorului dual-core A5, care ar trebui sa puna in functiune dispozitivul.

Lansarea din septembrie ar trebui confirmata in urmatoarele saptamani, odata ce Apple va incepe sa imparta invitatiile la eveniment.

Stay tuned pentru a afla mai multe detalii.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit