Telefoane mobile

iPhone 5S va fi disponibil intre lunile iunie si iulie ale acestui an (zvon)

Publicat: 16 ian. 2013

Indiferent cum se masoara succesul de piata al unor terminale, nimeni nu va invinge un iPhone la capitolul zvonuri.

Pe sistemul iPhone 3G, iPhone 3GS si iPhone 4/4S, toate indiciile ne indeamna sa credem ca cel de-al saptelea iPhone plecat din Cupertino va avea numele de iPhone 5S. Tot pe sistemul recurentei, urmatorul iPhone are trebui sa fie similar din multe puncte de vedere cu iPhone 5 fara a omite cateva functii noi ce vor atrage un numar semnificativ de utilizatori.

Un analist pe nume Peter Misek, cu experienta la pronosticuri legate de iPhone-uri care nu a ajuns inca pe piata, nu a ezitat sa defineasca o perioada in care ne putem astepta la noul model. Dupa opinia lui Misek, iPhone 5S are trebui sa ajunga la utilizatori undeva intre lunile iunie si iulie ale acestui an. Pentru ca o lansare de amploare necesita un numar mare de produse in primele zile si saptamani, acelasi analist a aproximat ca din luna martie a acestui an noul model va intra in productie in masa.

In cazul in care voi aveti anumite rezerve legate de aceste zvonuri, cum ar trebui de altfel sa se intample, din pacate, cu fiecare informatie de acest gen, Apple pierde foarte multi bani. E suficient sa apara doua sau trei zvonuri de acest gen si oameni vor incepe sa cumpere din ce in ce mai putine iPhone-uri de ultima generatie. Daca cererea scazuta se va reflecta in vanzari mai mici sau in studii care sa figureze reticenta utilizatorilor de a-si cumpara un iPhone, actiunile Apple primesc o lovitura grea. Altfel nu-mi explic cum o companie care are o cota de profit remarcabila si vinde produse mai repede decat poate sa le produca are cel mai mic pret pe actiune din ultimele noua luni.loading...

Adauga un comentariu