Software & Hardware

iPhone 6 si iOS 7, testate de Apple. Cand ar putea fi lansat noul smartphone

Publicat: 03 ian. 2013

Apple a inceput testele pentru un nou iPhone si pentru urmatoarea versiune a sistemului de operare, iOS 7, potrivit portalului The Next Web, citat de cotidianul New York Times, potrivit Mediafax.

Dezvoltatorii de aplicatii au gasit in bazele de date privind utilizarea aplicatiilor referiri la un cod de identificare pentru un nou iPhone, iPhone 6.1, care ruleaza sistem de operare iOS 7, potrivit portalului.

iPhone 5 are codurile de identificare iPhone 5.1 si iPhone 5.2 si ruleaza sistemul de operare iOS 6, ultimul lansat de Apple.

Informatiile inregistrate privind noile coduri de identificare provin de la o adresa de internet din campusul Apple din Cupertino, California, sugerand ca inginerii companiei testeaza compatibilitatea noului iPhone cu aplicatiile cu un numar mare de utilizatori.

„Chiar daca datele de identificare ale sistemului de operare si dispozitivului pot fi falsificate, adresa IP care conduce la campusul din Cupertino al Apple ne face sa credem ca nu este un astfel de caz”, scrie The Next Web.

Apple a lansat iPhone 5 in luna septembrie, iar potrivit informatiilor aparute in presa noul iPhone ar urma sa intre pe piata la mijlocul acestui an.loading...

Adauga un comentariu