Telefoane mobile

iPhone nu va mai fi ce a fost. Vezi cum ar putea arata – FOTO

Publicat: 22 mart. 2012

Urmatoarea generatie de iPhone va avea un ecran mai mare decat modelele anterioare, cu diagonala de 4,6 inci (11,6 centimetri) si va fi lansat in trimestrul al doilea, potrivit presei sud-coreene, preluata de Reuters.

Apple a decis sa echipeze urmatorul model iPhone cu un ecran mai mare si a inceput sa plaseze comenzi la furnizori, a declarat o sursa apropiata situatiei pentru ziarul sud-coreean Maeil Business Newspaper. Noul display va fi similar, ca tehnologie, cu ecranul de inalta rezolutie al iPad 3. Modelul iPhone 4S, lansat in ultimul trimestru al anului trecut, are ecran cu diagonala de 3,5 inci.

Recent au tot aparut diverse informatii cu privire la urmatorul model de iPhone. Ca inginerii si designerii de la Apple sunt extrem de secretosi cand vine vorba despre produsele la care lucreaza, nu mai incape nicio indoiala. Cu toate acestea, silueta mult-asteptatului iPhone 5 pare sa se contureze in ochii milioanelor de fani si pasionatilor de tehnologie.

Daca urmatorul iGadget va arata insa asa cum este prezentat in imaginile de mai jos, cea mai admirata companie americana va inregistra vanzari record. Un designer independent, citat de Business Insider, a prezentat cateva fotografii in care este ilustrat conceptul iPhone 5. De unde a obtinut insa Frederico Ciccarese interesantele schite nu stim cu exactitate, caci acesta i-a rugat pe jurnalistii site-ului american sa pastreze confidentialitatea.

iPhone 5

Pozele prezentate mai jos ilustreaza un smartphone total diferit de iPhone 4S, ultimul prototip de la Apple, lansat in octombrie 2011.

iPhone 5

Schitele dezvaluie un telefon usor curbat, argintiu, dotat cu camera centrala, cu un ecran mai mare decat iPhone 4S si cu un logo luminat printr-un led. Ramane de vazut insa daca realitatea va intrece fictiunea.

iPhone 5

Contactati de Reuters, reprezentantii celor mai mari furnizori de ecrane ai Apple, LG Display si Samsung Electronics, au refuzat sa comenteze informatiile.

Samsung, principalul concurent al Apple pe piata smartphone-urilor si tabletelor, ofera deja mai multe telefoane echipate cu ecrane mari, de pana la 5,3 inci.loading...

Adauga un comentariu