Stiri

iPhone-ul care poate dezvalui soarta a doi baieti disparuti a ajuns pe mana celor de la Apple

Publicat: 03 mai 2016
5

Un iPhone care apartinea unuia dintre cei 2 adolescenti care si-au pierdut viata pe mare in iulie anul trecut in Florida va fi analizat de catre cei de la Apple.
 
Perry Cohen si Austin Stephanos au disparut in timpul unei excursii pentru pescuit pe 24 iulie 2015, insa telefonul lui Stephanos a fost descoperit luna trecuta alaturi de barca lor pe coasta din Bermuda.
 
Familiile celor doi baieti au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste telefonul – acesta va fi trimis catre Apple si orice date va reusi compania sa  recupereze vor fi oferite curtii.
 
Cele 2 familii au avut dispute in ceea ce priveste telefonul, cei ai lui Cohen temandu-se ca daca autoritatile il ver returna familiei lui Stephanos, date importante vor fi pierdute. Familia Cohen a intentat proces saptamana aceasta, ajungandu-se pana la urma la un compromis.
 
In schimb, familia lui Stephanos a dezvaluit ca discuta deja cu cei de la Apple insa a tinut totul secret din cauza publicitatii pe care a avut-o cazul cu FBI. Apple nu a dorit sa comenteze.

Adauga un comentariu