Software & Hardware

iPhone-ul poate sa te ajute sa adormi copilul

Publicat: 18 ian. 2012
5

Matthew Nifield, tata de gemene, a incercat toate solutiile posibile ca sa-si faca fetele sa adoarma. Madeleine si Gwyneth refuzau sa adoarma in acelasi timp, insa tatal lor a gasit in cele din urma o metoda eficienta: a facut o compilatie cu zgomote din natura.

El a creat o aplicatie pentru iPhone si iPad, pentru a-si impartasi solutia si altor parinti, care este folosita in prezent in lumea intreaga. Botezata White Noise Ambiance, aceasta a fost descarcata de mii de parinti epuizati. Ideea pe care a avut-o ii aduce 72.000 de euro pe an.

Aplicatia asociaza sunete blande, cum ar fi zgomotul valurilor, ploaia care cade pe capota unei masini, torsul unei pisici. Matthew a inregistrat 150 de sunete si le-a incercat pe toate pe fetele lui, atunci in varsta de sase luni. ‘Zgomotul lor preferat este cel al valurilor’, spune tatal gemenelor. ‘Este foarte linistitor. Eu il prefer pe cel al picaturilor de ploaie pe capota masinii. Cu zgomotul asta, eu adorm in zece minute’, adauga el.

Printre sunetele aplicatiei se mai numara oracaitul unor broaste in padure, zgomotele produse de un tren cu aburi, un uscator de rufe sau un aparat de tuns iarba.

PUTEŢI DESCĂRCA APLICAŢIA DE AICI
Adauga un comentariu