Cancan

Ipostaza în care a fost surprins Liviu Vârciu cu fiul său. Imaginea a topit inimile tuturor

Publicat: 22 sept. 2020
Liviu Vârciu zâmbește
Liviu Vârciu mai are o fiică în vârstă de 19 ani, Carmina, dintr-o fostă relație

Ipostaza în care a fost surprins Liviu Vârciu cu fiul său. Vedeta TV pare să fie împlinită și din punct de vedere profesional, dar și familial. Acesta are trei copii, ultimii doi împreună cu soția sa Anda Călin.

Liviu Vârciu și-a făcut recent apariția alături de toată familia. Acesta a fost surprins în București împreună cu fiul lui cel mic și au topit inimile tuturor trecătorilor. Cei doi fac o imagine superbă și sunt greu de neobservat. Dar iată cum a apărut actorul alături de soție și copiii lui în public.

Ipostaza emoționantă în care a fost surprins Liviu Vârciu cu fiul său

Liviu Vârciu și-a dorit tare mult un fiu, iar acum are ocazia să îl scoată în oraș. În vârstă de 4 luni, băiețelul lui Liviu Vârciu, al cărui nume nu este încă cunoscut, a ieșit împreună cu familia la un restaurant din Capitală. Alături de soția sa Anda Călin și cei doi copii pe care îi au împreună, actorul a avut parte de o duminică superbă. După-amiază, cu toții au fost surprinși de fotoreporterii Click în zona Aerogării.

Totodată, se pare că Liviu Vârciu și Anda Călin nu s-au putut bucura așa cum ar fi dorit de masa în oraș, deoarece micuțul lor a fost foarte imprevizibil. Cei doi au fost nevoiți să stea mereu cu ochii pe el, reușind în cele din urmă să îl liniștească. Chiar și așa, era de așteptat să se întâmple astfel de lucruri, având în vedere că micuțul lor se află la o vârstă foarte fragedă.

Tabloul de familie este complet

Liviu Vârciu este acum împlinit atât pe plan profesional, cât și pe cel sentimental. Acesta se află la vârsta de 39 de ani, iar alături de frumoasa lui soție, Anda Călin, cresc împreună trei copii frumoși, Carmina, Anastasia Maria și micuțul care a venit pe lume în luna mai. Concurentul din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” este foarte apreciat de admiratori și își surprinde fanii mereu cu astfel de apariții.

„Este fericit că este tată de băiat, însă momentan nu petrece foarte timp cu el, pentru că micuțul doarme și mănâncă, iar Liviu poate să își vadă de proiectele sale în televiziune și ce mai face el. Însă seara doar el îi face baie micuțului și au timpul lor petrecut împreună. Îi mai place să-l plimbe cu căruciorul”, au mărturisit surse apropiate artistului.

Mai are grijă de un copil

Liviu Vârciu a primit o lovitură teribilă în momentul în care fratele lui, Ionuț, a decedat. Încă din momentul în care Liviu a ajuns la sicriul fratelui său, acesta a promis că va avea grijă de fiul lui pe nume Mario. Așadar, se pare că Liviu Vârciu s-a ținut de promisiune. Încă din anul 2009, atunci când a avut loc evenimentul tragic, a creat o legătura strânsă cu copilul fratelui său, pe care îl iubește nespus de mult. Acesta trăiește în Constanța, iar de câte ori prezentatorul tv are ocazia să treacă pe acolo, îl vizitează. De 11 ani, Liviu continuă să aibă grijă de Mario și să îl iubească necondiționat.

„Mario a crescut într-un mediu sănătos, a primit o educație frumoasă, este un copil vesel și deștept. Foarte matur pentru vârsta lui. Știe cine este tatăl lui adevărat, știe ce s-a întâmplat. Așa a fost crescut de mic, i s-a spus continuu că tăticul lui este în Ceruri”, au declarat surse apropiate familiei Vârciu.

Dacă ținem cont și de ipostaza în care a fost surprins Liviu Vârciu cu fiul său, putem spune că este un familist convins, dar și sufletist.

Adauga un comentariu