Cancan

Ipostază inedită pentru Vulpița la două săptămâni după ce a anunțat că e însărcinată 

Publicat: 27 oct. 2020
Ipostază inedită pentru Vulpița la două săptămâni după ce a anunțat că e însărcinată 
Ipostază inedită pentru Vulpița la două săptămâni după ce a anunțat că e însărcinată. Aceasta s-a fotografiat în casa de la Blăgești iar imaginea a fost urcată pe rețelele de socializare

Ipostază inedită pentru Vulpița la două săptămâni după ce a anunțat că e însărcinată. Aceasta s-a fotografiat în casa de la Blăgești iar imaginea a fost urcată pe rețelele de socializare. Evident, fanii au luat-o imediat la întrebări și au întrebat-o daca ea și Viorel vor avea fetiță sau băiat.

Ipostază inedită pentru Vulpița. Cum s-a fotografiat fosta vedetă de la Acces Direct

Face ce face Vulpița și tot este prezentă în mediul online. Se pare că îi place gustul celebrității și de aceea tine legătura în permanență cu fanii ei.

În urma cu doua săptămâni Veronica Vulpița a anunțat că este însărcinată. De atunci, vedeta emisiunii Acces Direct radiază de fericire. Veronica și Viorel Stegaru au făcut anunțul pe contul ei de Instagram, confirmând că tânărul cuplu așteaptă venirea pe lume a unui bebeluș.

Acum că se pregătește să fie mamă pentru a doua oara, Vulpiță s-a fotografiat zâmbind și radiind de fericire într-o ținută sport, lejeră.

Cei 210 mii de urmăritori ai săi de pe Instagram au asaltat-o cu întrebări, fiind curioși dacă ea și Viorel vor avea o fetiță sau un băiețel. Vulpița nu a dezvăluit mai multe informații, lăsându-i pe fani să ardă de nerăbdare.

Vulpița a lăsat la vedere un detaliu rușinos. Ce s-a văzut într-o fotografie postată pe Instagram

Chiar daca a dispărut de ceva vreme din peisajul monden, Vulpița continuă să stârnească numeroase controverse. După ce a postat o fotografie pe contul său de Instagram, Veronica Stegaru a fost aspru criticată de urmăritorii săi din social media.

Vulpița de la Acces Direct s-a făcut de râs pe Instagram. Cel puțin…asta susțin urmăritorii ei. După ce a postat o fotografie pe rețeaua de socializare, fosta „vedetă” de la Antena 1 a fost aspru criticată pentru faptul că nu s-a spălat pe dinți, întrucât dantura soției lui Viorel nu se afla în cea mai bună formă.

Astfel, după imaginea postată de Vulpița, cu ea și un cal în fundal, internauțîi au început să-i lase acesteia comentarii care mai de care mai amuzante, toate legate de dantura ei și de faptul că încă se crede „vedetă”, deși nu mai apare pe sticlă.

„De ce nu te speli pe dinți? /Vezi că ai uitat să te speli pe dinți / De pastă de dinți tu nu ai auzit? / Hopaaa domnișoara nu mai e îmbrăcată de casele de moda de la Bucureșți și nici machiata și coafata! Începi să te obișnuieșți din nou cu viață la țară? În țărână și cu vaca pe câmp acolo vă e locul! / Sarcina și naștere ușoară, să fii sănătoasă alături de Viorel și de copiii voștri!!!! / Ce oameni vedeți-vă frate lungul nasului și gunoaiele din fata voastră apoi comentați de alțîi că de-aia nu vă mai răbda Dumnezeu de invidioși ce sunteți și răutăcioși șțiți numai să aruncați cu noroi în oameni dar la voi nu vă uitați ,puteați fi și voi în locul ei amărâți ,a avut și ea noroc a apărut la tv ,s a distrat a fost că o experiența poate cea mai frumoasa din viața ei ce șțiți voi” au scris internauții.

Cum au devenit Vulpița și Viorel Stegaru celebrii

Cei doi au devenit cunoscuți după scenele de infidelitate ale Veronicăi Stegaru, care la început spunea că a fost răpită de trei indivizi și abuzată. Lucrurile au ieșit la iveală și se pare că era vorba de niște aventuri amoroase ale Vulpiței.

După scandalul ce a urmat, mai mulți artiști i-au descoperit pe cei doi soți și au lansat piese cu aceștia. Vulpița a avut mult success în cariera să muzicală, fiind în trending mai multe săptămâni la rând.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

DA! Sunt însărcinată și suntem foarte Fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje! ❤️❤️❤️

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

?❤️?

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe
Adauga un comentariu