Stiri si curiozitati

Ipoteza mai mult decat trista legata de autorul ororii de la Baia Mare, unde o fetita de 5 ani disparuta de acasa a fost batjocorita si ucisa

Publicat: 01 mai 2018
3

Ipoteza ingrozitoare legata de autorul ororii de la Baia Mare, unde o fetita de 5 ani disparuta de acasa a fost gasita dupa cateva ore fara suflare, torturata si violata. Criminologul Dan Antonescu a vorbit la Antena 3 despre profilul posibilului criminal si nu exclude posibilitatea ca acesta sa fie un minor.

Politia a impanzit zona Combinatului, unde fetita a fost gasita, dar autorul uneia dintre cele mai crude crime de la noi e de negasit. Fetita a disparut de casa luni in jurul pranzului si a fost gasita in noapte, fara suflare, torturata si violata. Oroarea a indignat intreaga comunitate de romi din care fetita facea parte.

Dan Antonescu, renumit criminolog, a vorbit despre presupusul faptas si nu exclude posibilitatea ca acesta sa fie un minor: "Putem lua in calcul persoane de varste mici. De la 8-9 ani. Este incredibil de la ce varste au inceput sa comita aceste fapte. Sunt si copii care comit atrocitati. E voba despre lipsa de educatie, de supraveghere, teribilism."

Dupa parerea criminologului, autorul faptei ar putea avea probleme psihice: "Nu pot sa ma pronunt daca e matur sau adolescent. E clar ca are probleme psihice."

Vezi si Medicii au stabilit cum a fost ucisa fetita de cinci ani din Baia Mare. Este cu adevarat tragic ce au descoperit legistii

Un copilas care disparuse de acasa a fost gasit, dupa opt oe, fara suflare intr-un cartier marginas al orasului maramuresean Baia Mare. Asasinul i-a zdrobit capul fetitei de cinci  ani si, judecand dupa concluziile preliminare ale medicilor legisti maramureseni, pare sa o si violat.

Daca abuzul sexual s-a consumat inainte sau dupa moarte va fi lamurit la autopsie. Terifianta descoperire a fost facuta de chiar fratii miustei Estera care a pierit intr-un mod ingrozitor.

Surse judiciare spun ca fetita a disparut, fara ca cineva sa observe, chiar din fata locuintei unde se juca cu mai multi copii. Ar fi urmat cateva ore in care parintii, fratii fetitei, dar si bunicii si vecinii micutei  – membri ai unei comunitati de romi -, ar fi cautat-o asa cum s-ar fi priceput, printre prieteni si rude. Ceea ce a urmat depaseste insa orice inchipuire. Cadavrul micutei Estera a fost descoperit, intr-o cladire dezafectata din zona Combinatului Phoenix din Baia Mare. Firavul rup ii era mutilat, iar capul zdrobit aproape complet. Primii carora li s-a infatisat inaintea ochilor imaginile de cosmar au fost fratele de 12 ani si sora de 17 ani ai Esterei. Copiii care au descoperit oroarea au ramas marcati motiv pentru care vor primi consiliere psihologica.

Adauga un comentariu