National

Ipoteza SOCANTA! De ce a fost omorat cu brutalitate seful postului de politie din Viseu de Jos?

Publicat: 10 ian. 2017
1
Miercurea trecuta, Gheorghe Nistor, seful de post din Viseu de Jos, a fost gasit mort la locul de munca. Acesta fusese injunghiat de doi indivizi – fratii Aurelian si Marius Ovidiu Tomoioaga, care de altfel au si fost prinsi de oamenii legii.
Chiar daca autorii au fost capturati, motivul crimei ramane neelucidat pana la aceasta ora, fratii Tomoioaga nedorind sa coopereze cu justitia. O prima ipoteza indica faptul ca asasinii au actionat la comanda, iar agentul Nistor ar fi fost ucis pentru a nu divulga informatii referitoare la mafia lemnului.
Acum, insa, printre localnici se vorbeste de o alta: dinte pentru dinte. In anul 2013, fiul lui Gheorghe Nistor, Mircea Alexandru, a ucis o tanara de 16 ani, prin imprundenta.
Conform unor surse apropiate anchetei, a fost luata in calcul si o eventuala legatura existenta intre accidentul mortal produs acum trei ani de Mircea Alexandru Nistor, pe atunci in varsta de 21 de ani, si uciderea tatalui sau, seful Postului de Politie Viseu de Jos, scrie Libertatea.
In luna noiembrie a anului 2013, Mircea Alexandru a pierdut controlul masinii in timp ce se deplasa pe DN 18, autoturismul a iesit de pe carosabil si s-a izbit violent de un stalp. Rezultatul? O fata de 16 ani a murit zdrobita, iar un barbat de 30 de ani a fost grav ranit.
Mircea Alexandru Nistor se intorcea impreuna cu prietenii sai de la o petrecere, in momentul comiterii accidentului. El s-a ales cu un dosar pentru ucidere din culpa si a fost trimis in fata magistratilor de la Judecatoria Viseu de Sus. Familiile victimelor nu au cerut despagubiri si nici nu au depus plangeri.
„Nu exista niciun fel de grad de rudenie intre fata care a murit atunci, intre cealalta victima care a fost ranita grav si cei doi suspecti de crima. Oricum, nu excludem nici un fel de ipoteza. Multe audieri vor fi reluate pentru a putea stabili daca cei doi au actionat singuri sau daca au fost instigati de cineva ca sa ucida. Vom recerceta si locul faptei si vom reface ultimele zile de dinaintea omorului cu ajutorul martorilor si al camerelor de supraveghere din oras. La crima stim sigur ca au fost doar ei. Ne intereseaza si daca mai este cineva in toata aceasta poveste”, au dezvaluit surse judiciare pentru sursa citata.
Adauga un comentariu