Magazin

Ipoteza socanta in cazul sinuciderii fiului lui Calinescu: Era depresiv din cauza unui medicament anti-acneic

Publicat: 26 apr. 2012
1
O ipoteza incredibila a fost avansata la scurt timp dupa ce s-a aflat ca fiul lui Florin Calinescu, Luca, s-a sinucis in camera sa de hotel din Praga.
Se pare ca tanarul de 24 de ani era depresiv, iar unul din motivele starii sale emotionale fragile ar fi fost un medicament pe care il folosea pentru a se trata de acnee. Tratamentul pe care il urma are numeroase efecte adverse, printre care si anumite tulburari, scrie Cancan.
„Am aflat de la cei care m-au sunat ca s-ar fi descoperit ca fiul lui Florin Calinescu facea tratament cu Roaccutane. Comentariul meu este unul singur: ca Roaccutane este una dintre substantele care au efecte adverse, uneori depresie si alte tulburari ale sistemului nervos central”, a declarat renumitul psihiatru Florin Tudose.
„Cu ceva timp in urma am aflat ca Monica, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, a facut tratament cu Roaccutane, iar jurnalistii mi-au cerut sa comentez atunci acest lucru dupa ce s-a scris ca Monica Columbeanu ar fi batut-o pe fiica sa, Irinuca. (…) Stiu ca, la un moment dat, am spus ca acest medicament, Roaccutane, poate avea efecte adverse asupra sistemului nervos central, poate sa dea nervozitate, agresivitate, dar si depresie”, a explicat specialistul.
Adauga un comentariu